Notificare Majorare Pret Produse Curatenie si Igiena Diversey

Stimati Parteneri,

 

Până în prezent, 2020 a fost un an fără precedent pentru noi toți, aducând provocări în lanțurile de aprovizionare, creșterea sau scăderea excepțională a cererii din diferitele industrii și sectoare în care operăm și, cel mai important, a trebuit să ne asigurăm că angajații și clienții noștri sunt în siguranță. Ne axăm pe creșterea valorii pentru clienții noștri, dar și pe atenuarea impactului produs de aceste condiții de piață fără precedent.

 

Deși continuăm să ne adaptăm afacerea la această provocare și să amortizăm impactul cât de mult putem, investițiile și costurile noastre au crescut semnificativ și, prin urmare, trebuie să vă informăm că vom majora prețurile pentru toate produsele cu pana la 5%,  începând din 7 februarie 2021 sau conform prevederilor contractului.

 

Ajustările de preț* sunt necesare ca urmare a modificării continue a costurilor și datorită investițiilor în:

 

  • Cercetare-Dezvoltare și Conformitate - Continuăm investițiile în Cercetare-Dezvoltare, Reglementare și Conformitate, inclusiv Regulamentul privind produsele biocide (BPR), Eco-certificarea, contribuția națională în ceea ce privește deșeurile constând în ambalaje din plastic și impactul schimbărilor actuale asupra clasificării produselor.

 

  • Tendințe privind materiile prime - Piața actuală competitivă și dinamică afectează costurile stocurilor de materii prime esențiale, inclusiv etanol, IPA, clorhexidină, sodă caustică, fosfonați, cupru și plumb. Am preluat în mare măsură inflația costurilor totale cu materiile prime, ceea ce nu este sustenabil.  

 

  • Producția – Investiții importante în unitățile noastre de talie mondială pentru a garanta producția continuă de înaltă calitate și măsuri de intervenție în cazuri de urgență

 

  • Logistica – Costul final al asigurării unei logistici de intrare și de ieșire sigure și eficiente și a continuității aprovizionării pe o piață competitivă de logistică.

 

  • Oamenii și Tehnologia – Investim în angajații noștri și în accesul dumneavoastră la cunoștințele și susținerea din partea acestora.

 

Vă mulțumim pentru înțelegerea de care dați dovadă și sprijinul dumneavoastră constant. Rămânem dedicați onorării angajamentelor noastre privind aprovizionarea, principiului furnizării de soluții superioare pentru crearea unor companii durabile și profitabile, pentru un viitor mai curat și mai sănătos.

 

Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați reprezentantii nostri de vanzari.

Notificare