Serviciile noastre

Principalele solutii si servicii oferite sunt:

Printare & Solutii Creative pentru Grafica: o gama completa de produse si servicii pentru industria grafica, inclusiv specialitati si produse pentru comunicare vizuala (Viscom), pentru care oferim servicii de consultanta, suport tehnic cat si instruire la locatia ta.

Solutii pentru Revanzatori: Gama completa de produse si servicii pentru revanzare, retail si comert specializat, inclusiv hartie de birou, produse de igiena si curatenie, precum si ambalaje, pentru care oferim servicii de consultanta, demonstratii cat si suport pentru intocmirea unui plan de curatenie.

Solutii de ambalare industriala: oferta noastra de ambalaje industriale si servicii conexe pentru sectorul de productie, companii de logistica si clienti de comert electronic, pentru care oferim dezvoltarea solutiilor de ambalare specifice clientului, benzi adezive imprimate fabricate individual, cat si cutii de carton ondulat.

  • Services menu
Serviciile noastre
Serviciile noastre

Cu o gama larga de servicii si solutii customizabile, Papyrus va poate ajuta sa va faceti viata de zi cu zi de la birou, mai usoara.

Contactati-ne
Contactati-ne

Spuneti-ne cum va putem ajuta - vom fi bucurosi sa va raspundem la intrebari si sa va ajutam sa alegeti cele mai bune solutii pentru dvs.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.