Solutii sustenabile pentru afacerea ta

Schimbarile climatice sunt o realitate evidenta, cu impact crescand asupra vietilor noastre, ale tuturor. Reglementarile de mediu din ce in ce mai riguroase, precum si focalizarea crescanda a companiilor moderne pe protejarea mediului, solicita in mod continuu solutii noi in acest sens. 

Papyrus este o companie certificata FSC, angajata in mod hotarat pe calea aceasta, promovand in mod activ produse care sunt prietenoase cu mediul. 

O mare parte a produselor oferite de catre Papyrus clientilor sai au certificari de prestigiu precum FSC, Ecolabel sau Nordic Swan, oferind in acest fel garantia impactului minim asupra mediului. 

Beneficiile produselor ECO Friendly:

  • Impactul asupra mediului este foarte redus;
  • Costurile cu cheltuielile de mediu sunt mult mai mici, incadrandu-se, de exemplu, la produse din hartie in loc de produse din plastic;
  • Cheltuielile cu forta umana sunt mai mici in anumite situatii: de exemplu, in cazul benzilor adezive din hartie acestea nu mai trebuie dezlipite de pe cutii pentru a se face colectarea selectiva;
  • Calificarea facila in criteriile de achizitie ale companiilor cu focus pe ESG (export, multinationale, etc.) cu beneficii comerciale importante;
  • Includerea in activitatile ESG care securizeaza guvernanta conforma cu cerintele actuale si aduc beneficii majore de imagine prin dovedirea implicarii active in protejarea mediului.

De ce este important sa fim prietenosi cu mediul?

Nu putem doar sa avem asteptari de la ceilalti cu privire la activitatile, produsele si serviciile care sa respecte mediul si legislatia privitoare la protectia mediului, trebuie sa actionam si noi in acest sens, fara intarziere si amanari. Protectia mediului nu mai este demult o problema de discutat si evaluat doar in termeni de cost financiar. 

Cu cat toti ne facem mai mult timp pentru a studia si intelege impactul pozitiv pe care il putem avea, prin reorganizarea activitatii noastre asupra mediului, cu atat mai repede vom ajunge la atingerea scopului de a avea o activitate economica sustenabila din punctul de vedere al protectiei si conservarii mediului.

Ca prim pas putem sa intram in comunitatea celor care au inceput sa faca ceva, sa ne simtim parte a unui mecanism global. Protectia mediului nu inseamna doar economie la energie si la consumul de apa, reciclare selectiva, asigurarea energiei din surse regenerabile ci si utilizarea in activitatea de zi cu zi a produselor reciclabile si/sau reciclate.

Cateva solutii inovatoare din portofoliul nostru:

Paleti din carton
Folii extensibile din hartie
Benzi adezive din hartie
  • Services menu
Contactati-ne
Contactati-ne
Spuneti-ne cum va putem ajuta in alegerea celor mai bune solutii pentru dvs.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.