Branduri de incredere pentru solutii profesionale de curatare si igienizare

Papyrus isi completeaza gama de produse oferite in asa fel incat sa poata sa reduca la minim efortul clientilor sai de a se aproviziona intr-un mod eficient.

Am introdus noi solutii in oferta noastra: detergenti si dezinfectanti profesionali etalon la nivel mondial. Astfel, va putem furniza produsele Pro Formula de la Diversey, sub branduri de incredere precum Cif si Domestos.

Aceste produse sunt special concepute pentru a rezolva probleme dificile si sarcini unice, in mod rapid si eficient. Produsele Diversey sunt usor de utilizat, cu o productivitate mare de curatenie si igiena , in acelasi timp reducand costurile de operare.

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, prin gamele Diversey va propunem solutii de igiena care pot raspunde provocarilor din orice sector de activitate. Serviciile aferente sunt cele cu care v-am obisnuit in toti acesti ani: suport profesionist din partea reprezentantilor nostri de vanzari, disponibilitate mare de stoc, livrare prompta, termene de plata adaptate conditiilor pietei, preturi competitive.

Detergentii profesionali Diversey va vor usura considerabil munca, ajutand la dizolvarea depunerilor de uleiuri si grssimi, la indepartarea ruginii si a calcarului, la curatarea cafelei si a petelor persistente. 

Aceste solutii profesionale va pot ajuta la respectarea igienei si sigurantei alimentare in spatiile de productie, birouri, precum si in cele conexe.