Solutii profesionale si inteligente pentru curatare si igienizare

Pentru a completa gamele de produse destinate optimizarii activitatii clientilor nostri, am introdus in oferta noastra produse profesionale TORK pentru curatenia si igiena spatiilor din compania dumneavoastra. Pe langa mentinerea igienei in zonele cu trafic mediu si intens, aceste soluții eficiente si inovative aduc un plus asupra standardului, imaginii si aspectului spatiilor sanitare, industriale, birourilor.

Printre aceste produse se regasesc: sapunuri lichide, spuma si spray, dozatoare pentru sapun si parfum, servetele de maini, hartii igienice, prosoape, lavete si role industriale, completate cu dispensere avand design functional adaptat pentru fiecare categorie.

Atat pentru imaginea in fata clientilor dumneavoastra, cat si pentru asigurarea unui mediu de lucru confortabil si sanatos pentru angajati, curatenia in interiorul spatiilor este un element important. Produsele Tork sunt produse profesionale, concepute pentru a fi manevrate usor, simplificand intregul proces de curatenie, avand totodata si o eficienta ridicata. 

  Sisteme de igienizare

  Ingrijirea pielii

  Lavete si odorizante