Fuego®, voor een bijzondere verschijning

Fuego® is een premium papier dat passie geeft aan uw boodschap, zorgvuldig gekozen materialen, beschikbaar in 4 verschillende oppervlakken, heldere kleuren en tinten – voel en ervaar de magie. De fijnste, ongestreken, creatieve papiersoorten van Fuego® hebben de potentie om aandacht te trekken en positieve emoties op te wekken alleen al vanwege hun aard.

 

Grote diversiteit in het assortiment

Fuego® is verkrijgbaar in vier soorten: Felt, Matt, Lines en Stone.
Fuego® Felt is bekend om haar authentieke viltmarkering aan beide zijden en zachte oppervlak. Fuego® Matt heeft een hoge stijfheid en een hoog volume. Fuego® Lines biedt een gestructureerde, lijnen reliëf-oppervlak aan beide zijden.
Fuego® Stone heeft ook een mat oppervlak en is verkrijgbaar in drie kleuren; ash grey, stone grey en een zeer intensieve coal black. Daarbij is coal black verkrijgbaar tot en met 700 g/m2.

Kunnen we uw interesse in Fuego® opwekken? Vraag uw contactpersoon binnen Papyrus om meer informatie.

 

 

Bekijk hier de producten

Fuego® Matt

Fuego® Matt enveloppen zijn geproduceerd van Fuego Matt, een houtvrij, gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton, met een hoge opdikking en stijfheid en een mat oppervlak. Door de hoge opdikking en het matte oppervlak biedt het een authentiek papiergevoel en is het een eerste keuze voor creatief drukwerk en verpakkingstoepassingen.

Fuego® Stone

Fuego®Stone is houtvrij tekst- en omslagpapier en -karton, met een hoge stijfheid en een mat oppervlak. Fuego® Stone is beschikbaar in drie geselecteerde tinten, "ash grey", "stone grey" en een zeer intensieve "coal black" in gramgewichten oplopend van 90 tot en met 400 g/m2. Coal black is daarbij beschikbaar in 500 en 700 g/m2.

 

Fuego® Matt

Fuego® Matt is een houtvrij, gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton, met een hoge opdikking en stijfheid en een mat oppervlak. Door de hoge opdikking en het matte oppervlak biedt Fuego® Matt een authentiek papiergevoel en is het een eerste keuze voor creatief drukwerk en verpakkingstoepassingen. Het assortiment wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen.

Fuego® Lines

Fuego®Lines is een houtvrij, gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton, met een tweezijdige viltmarkering met lijnenstructuur, evenwijdig met looprichting van de papiervezel. De zachte lijnenmarkering en de klassieke kleuren van Fuego® Lines geven een tijdloos karakter aan creatief drukwerk en verpakkingen. Fuego® Lines beschikt ook over bijpassende enveloppen.

 

Fuego® Felt

Fuego® Felt is een houtvrij, gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton, met een tweezijdige authentieke viltmarkering. Dankzij deze authetieke viltmerkering, welke doormiddel van een echt vilt op de papiermachine wordt geproduceerd, biedt Fuego® Felt een licht gestructureerde en zacht haptische sensatie. Fuego® Felt is beschikbaar in verschillende traditionele tinten, in gramgewichten van 120 tot en met 320 g/m2. Tevens is Fuego Felt beschikbaar in bijpassende enveloppen en speciaal HPI-gecertificeerde specificaties.

Fuego® Felt Digital

Creatief papier, houtvrij, wit en gekleurd, ongestreken, authentieke viltmarkering boven- en achterzijde, voor offsset, HPI en professionele dry toner printsystemen, bijpassende enveloppen