Wie zijn wij
Wie zijn wij

We bieden drukwerk en creatieve oplossingen aan meer dan 30.000 klanten in heel Europa.

Papyrus ondersteunt als partner de Europese creatieve en zakelijke wereld, en komt als ambassadeur op voor het belang en de meerwaarde van papier in een digitale en ecologisch duurzame toekomst waar alles naadloos geïntegreerd is.

Wat we doen
Wat we doen

We bieden onze klanten een aantrekkelijk assortiment kwaliteitsproducten die vlot beschikbaar zijn, net als waardevolle diensten en betrouwbare logistieke oplossingen.

Papyrus verkoopt en verdeelt hoogwaardig print-, schrijf- en kopieerpapier aan tal van bedrijven en organisaties in Europa. Tot onze belangrijkste klanten en partners behoren commerciële drukkerijen, uitgeverijen, firma’s gespecialiseerd in direct mailing en digitaal drukwerk, retailers, wederverkopers, copycenters, bedrijfsparken met gedeelde printvoorzieningen en overheidsinstanties. We leveren ook exclusieve en speciale papiersoorten met bijpassende enveloppen, net als een brede waaier aan industriële verpakkingsmaterialen en logistieke diensten. Papyrus is actief in heel Europa en staat voor een topservice aan grote én kleine klanten.

2 out of 2 Artikelen

Papyrus maakt deel uit van OptiGroup

OptiGroup is een toonaangevende Europese distributiegroep die b2b-klanten zakelijke oplossingen op maat aanreikt. De bedrijven in de groep zijn specialisten op het gebied van producten en facilitaire voorzieningen die de activiteiten van klanten stroomlijnen en organisaties succesvoller maken. De meeste van die klanten zijn actief in een van deze sectoren: schoonmaakbeheer en facilitair management, de horeca, de gezondheidszorg, de productiebranche en de grafische industrie: www.optigroup.com 

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.