2023-12-12

Wij bieden: ·  Hygiëne oplossingen ·  Schoonmaakproducten en -materialen ·  Schoonmaakmachines ·  Innovatieve en duurzame concepten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn een groothandel in facilitaire producten & concepten. Met ruim 120 medewerkers, 25 jaar expertise en een landelijke dekking zijn wij een professionele speler in de markt. Onze meerwaarde zit niet alleen in ons ruim, innovatief en duurzaam productassortiment, maar ook in het onafhankelijk advies op maat. Hierdoor bent u verzekerd van een efficiënte en resultaatgerichte schoonmaak en hygiëne inrichting. 

Wij richten ons op tal van sectoren waaronder overheden, scholen, schoonmaakbedrijven, hotels, recreatiebedrijven, bedrijfskantoren, industriële en logistieke ondernemingen. 

Het succes van Papyrus zit hem in de persoonlijke aanpak waarbij flexibiliteit en betrouwbaarheid op de eerste plaats staan. Onze specialisten staan elke dag voor u klaar. Dankzij hun kennis voorzien zij u van ondersteuning en advies op maat. Zoekt u een product dat bijdraagt aan uw hoge hygiëne standaarden of dat passend is bij uw duurzame bedrijfsvoering? Dat regelen wij slim en eenvoudig, zodat uw hygiëne altijd in goede handen is. 

EENVOUDIG BESTELLEN, SNEL GELEVERD
EENVOUDIG BESTELLEN, SNEL GELEVERD
Kies en bestel eenvoudig uw producten met uw eigen persoonlijke account. Voor 17.30 uur bestelt, is de volgende werkdag geleverd. En als u ondanks alles een product echt snel nodig heeft, dan kan u rekenen op onze expresdienst voor levering dezelfde dag. Beroep doen op onze duurzame en uitstootarme stadsdistributie voor kleinere leveringen, ook dat kan bij ons. 
SIMPLICITY
SIMPLICITY
Wij geloven oprecht in het terugdringen van onnodig en overmatig gebruik van middelen en materialen. Om deze reden is ons assortiment zo samengesteld dat we méér kunnen doen met minder producten. Bovendien kiezen we voor een duurzaam en gecertificeerd assortiment met een zo min mogelijke impact op mens, dier en milieu. Onze hoogconcentreerde microbiologische schoonmaakproducten zijn hier een mooi voorbeeld van. 
ONE STOP SHOP
ONE STOP SHOP
Wij bieden een ruime keuze aan producten en diensten. Hierdoor heb je slechts 1 partner nodig voor al uw schoonmaakbehoeften. Eenvoudig en makkelijk. Door de goede partnerships die wij hebben met onze toonaangevende leveranciers, bent u steeds verzekerd van kwaliteitsvolle producten aan een marktconforme prijs.
TOTALE ONTZORGING
TOTALE ONTZORGING
Zeker zijn dat u alles goed op orde hebt? Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner met een hart voor optimale service en klantentevredenheid. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
  • Het meten van de schoonmaak- en belevingskwaliteit
  • Het calculeren van de ruimtes en werkuren
  • Een professioneel schoonmaakplan inclusief taakkaarten
  • Een duurzaamheidsscan voor het inrichten van de afvalstromen
  • Een uitgebreid aanbod van opleidingen
KLANTSPECIFIEK ADVIES
KLANTSPECIFIEK ADVIES

Een goede samenwerking start bij het aanbieden van een onafhankelijk advies op maat. Zet onze ervaring en vakkennis in om voor uw organisatie of opdrachtgever een gedetailleerd hygiëneplan op te stellen. Wij verzorgen graag het volledige traject: van een eerste hygiënescan tot een verbeterplan naar een daadwerkelijke implementatie waarbij wij de nodige actuele opleidingen en instructieprogramma’s voorzien.

Neem contact met ons op voor een GRATIS kwaliteitsmeting

PAPYRUS MAAKT DEEL UIT VAN DE OPTIGROUP
PAPYRUS MAAKT DEEL UIT VAN DE OPTIGROUP
OptiGroup is een internationale distributeur met het hoofdkantoor in Zweden. Zij bieden op maat gemaakte toeleveringsoplossingen aan B2B-klanten. De bedrijven van OptiGroup zijn gespecialiseerd in het leveren van producten en concepten binnen de schoonmaak en facility bedrijven, horeca- en recreatiesector, gezondheidszorg, productie-industrie, overheden en de grafische sector. Door onderling nauw samen te werken, kunnen onze klanten profiteren van een hoogwaardig totaalaanbod, oplossingen op maat, actuele marktinformatie, inkoopvoordelen en operationele efficiëntie. Voor meer informatie: zie www.optigroup.com.
6 out of 6 Artikelen

Onze productgroepen:

Kennismaken met ons?
Kennismaken met ons?
Neem contact op met Jannes en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
 +31 6 25 22 85 98 
  jannes.vanderloo@papyrus.com 
1 out of 1 Artikel

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.