Waar we vandaan komen

Wij zijn trots dat we in 2003 als eerste papierhandelaar in Europa het FSC®-certificaat kregen. Maar we gaan verder dan dat.

We begrijpen niet alleen de ecolabels en normen, maar besteden ook extra aandacht aan kwesties zoals duurzame bosbouw, recyclage, uitstootvermindering, energie-efficiëntie en proactieve milieubescherming.

Natuurlijk hebben we als bedrijf ook een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, en daarom ondernemen we actie in onze directe omgeving, als werkgever en als zakenpartner.

We zien duurzaamheid als een combinatie van al die elementen.
Vijf kernaspecten van duurzaamheid moeten onze neuzen in dezelfde richting krijgen.
 

We ondernemen nu actie ...

... zodat we in de toekomst een drijvende kracht kunnen zijn voor duurzaamheid in onze sector. Zo blijven onze klanten en partners hun concurrenten altijd een stapje voor.
Bouw samen met ons aan een duurzamere toekomst!

Smarter ways for better days

Papyrus levert naadloze oplossingen voor de werkplek, zodat je de concurrentie altijd een stapje voor blijft. Die belofte reikt verder dan je kantoor, winkel of productiehal.
 
De keuzes die we maken op het vlak van materialen, toevoerkanalen, het talent dat we ondersteunen, de bedrijfscultuur en de dagelijkse werking zeggen veel over wie we zijn en wat we doen. Dat is ons nalatenschap.
 
Laten we dus als partners, collega’s en vrienden de krachten bundelen om de lat hoger te leggen op vlakken waar we de meeste impact kunnen hebben.

We gaan vandaag aan de slag om morgen veiliger, slimmer en duurzamer te maken.
 

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.