Vakdag Print & Sign 2019

Hét netwerkevenement voor de grafische en signindustrie.

Papyrus is dit jaar, als gouden partner, wederom aanwezig. Papyrus steekt veel energie in klantgerichtheid, productontwikkeling, procesoptimalisering en invulling van creatieve projecten. De Vakdag is een mooi moment om u daarover te informeren. Wij praten u op de stand graag bij over de nieuwe swatches, zoals Fuego en Plike, die de swatchbox weer compleet maken. U bent van harte welkom op onze stand.

Voor de zesde keer worden de belangrijkste spelers uit de industrie verbonden.
Ook dit jaar biedt Vakdag Print & Sign een mooi programma met inspirerende sprekers en vakinformatie. Shopdeskundige Art Frickus vertelt over eyetracking in de winkel, Herman Verlind vertelt over de strategische keuzes van Zalsman, Raul Carbajo Perez legt uit hoe Nettl de omzet verhoogt met uitbreiding van hun diensten. Naast deze interessante vakinhoudelijke sessies zijn er drie keynote sprekers: hockeycoach Marc Lammers, ondernemer Marco Aarnink en strateeg Jos Burgers.

Met bijna 1.500 directeuren en managers uit de grafische en signindustrie is de Vakdag Print & Sign hét moment van het jaar om te profileren, kennis te delen en te netwerken. Het NBC Nieuwegein is wederom het decor voor Vakdag Print & Sign. Dankzij haar centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid een ideale locatie voor dit event!

Tot 6 februari!

Het Papryrus team


Toegang is gratis voor afnemers uit de grafische en signindustrie. We verwachten dit jaar veel bezoekers, het aantal plaatsen is echter beperkt.
U dient zich vooraf te registreren via www.vakdagprintensign.nl.

Vol = vol!