Kefék, lapátok, padlólehúzók

Vileda nyeles szemétlapátok
Vileda nyeles szemétlapátok
A Vileda Contract nyeles szemétlapát könnyű, ergonómikus és kényelmes használatot tesz lehetővé. 86 cm magas nyelének köszönhetően megkíméli a felhasználót a hajlongástól. Kisebb szennyeződések felsepréséhez. A Vileda zárt nyeles szemétlapát ideális megoldás az általános épülettakarítás és a horeca területek számára. Könnyű és gondtalan munkavégzést biztosít, a felsepert szennyeződések nem hullanak vissza a padlóra, a zárt lapátban maradnak. Kényelmesen tárolható függőleges helyzetben.
Vileda Evolution ablaklehúzó
Vileda Evolution ablaklehúzó
Vileda Evolution ablaklehúzó, 35 cm széles, 30 fokban előre dönthető és nyéllel használva 180 fokban oldalirányban elforgatható, így a nehezen elérhető helyek is kényelmesen hozzáférhetőek. Vileda Evolution teleszkópos nyéllel használható.
Vileda Eco partvis lágy
Vileda Eco partvis lágy
A Vileda Eco partvis újrahasznosított anyagokból készül, A lágy Eco partvis beltéri használat során eltávolítja a laza, kis méretű részecskéket a padlóról, Hasított szálai felszedik a hajszálakat és egyéb vékony szálakat a padlóról, hasított szálai pedig összegyűjtik a port és az apró szennyeződéseket.
Akció
Vileda Eco partvis kemény
Vileda Eco partvis kemény
A Vileda Eco partvis újrahasznosított anyagokból készül, A kemény Eco partvis kültéri használat során eltávolítja a nagyobb részecskéket a padlóról. Szőnyegek seprésére és nagyobb szennyeződések eltávolítására.
Szemetes lapát hosszú nyéllel
Szemetes lapát hosszú nyéllel.
Partvisok műszállal
Partvisok műszállal
Partvis műanyag vagy fa testtel és műanyag szállal.
Partvisok lószőrből
Partvisok lószőrből
Lószőr partvisfej. Ideális makacs szennyeződések eltávolításához.
Udvari, kerti partvisok, seprűk
Udvari, kerti partvisok, seprűk
Udvari és kerti partvisok, seprűk különféle kivitelben.
Cirokseprű
Cirokseprű
Hagyományos 5 varrásos cirokseprű.
WC kefe
WC kefe
Műanyag WC kefe tartóval.