Natural Evolution - de natuurlijke manier voor milieubewuste presentatie

Natural Evolution voelt als de juiste keuze - letterlijk, op het moment dat je het opmerkelijk matte oppervlak aanraakt - en het produceert ook fantastische printmaterialen. We raden Natural Evolution aan vanwege de speciale pigmentatie, ideaal voor het afdrukken van afbeeldingen met hoge eisen, vel na vel. Natural Green Evolution, de nieuwste toevoeging aan het assortiment, biedt alles wat je mag verwachten van prints die zo levensecht zijn als de natuur het bedoeld heeft en is gemaakt van 100% gerecyclede vezels.
 
 

Beide kwaliteiten danken hun stijfheid aan hun bulk (1,4), waardoor ze ook ideaal zijn voor verpakkingen van topkwaliteit. Bewonder de chromatische intensiteit, de definitie, het contrast – de beeldweergave die mogelijk wordt gemaakt door Natural Evolution en Natural Green Evolution is briljant op een aantal niveaus. Hun subtiele matte coating maakt beide papiersoorten ook geschikt voor een verscheidenheid aan afwerkingstechnieken. Kies uit wit of ivoor, in grammages variërend van 120 tot 320 g/m².
 

  Natural Green Evolution voor een milieuvriendelijke presentatie. Dit premium gerecyclede papier is FSC® 100% gerecycled gecertificeerd, waardoor het de natuurlijke keuze is voor hoogwaardige bedrukte producten die u helpen zich te onderscheiden van de massa. Natural Evolution is gemaakt van nieuwe vezels en is ook FSC gecertificeerd®.
     
Geïnteresseerd?
Ervaar de aanraking en het gevoel van het Natural Evolution-assortiment en bestel meteen het visualboek met beide kwaliteiten. Het boekje bevat zowel gedrukte als onbedrukte voorbeelden van het assortiment. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. We beantwoorden graag uw vragen over Natural Evolution en sturen u desgewenst het Visual book toe.
 

 

Bedankt voor uw aanvraag. De brochure zal zo snel mogelijk verzonden worden.

 

Bekijk hier de producten

Natural Green Evolution

Natural Green Evolution is een 100% gerecycleerde, witte, mat-gepigmenteerde papierkwaliteit met een hoge opdikking en stijfheid, hoge opaciteit en een opvallend en zacht oppervlak. Beide papierzijden zijn behandeld met een speciale matte coating, die zorgt voor een briljante beeldreproductie.

Natural Evolution

Natural Evolution is een houtvrije, witte en ivoorkleurige, mat-gepigmenteerde papierkwaliteit met een hoge opdikking en stijfheid, hoge opaciteit en een opvallend en zacht oppervlak. Beide papierzijden zijn behandeld met een speciale matte coating, die zorgt voor een briljante beeldreproductie.