Waar we vandaan komen

Wij zijn trots dat we in 2003 als eerste papierhandelaar in Europa het FSC®-certificaat kregen. Maar we gaan verder dan dat.

We begrijpen niet alleen de ecolabels en normen, maar besteden ook extra aandacht aan kwesties zoals duurzame bosbouw, recyclage, uitstootvermindering, energie-efficiëntie en proactieve milieubescherming.

Natuurlijk hebben we als bedrijf ook een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, en daarom ondernemen we actie in onze directe omgeving, als werkgever en als zakenpartner.

We zien duurzaamheid als een combinatie van al die elementen.
Vijf kernaspecten van duurzaamheid moeten onze neuzen in dezelfde richting krijgen.

We ondernemen nu actie...

... zodat we in de toekomst een drijvende kracht kunnen zijn voor duurzaamheid in onze sector. Zo blijven onze klanten en partners hun concurrenten altijd een stapje voor.
Bouw samen met ons aan een duurzamere toekomst!

Smarter ways for better days

Bij Papyrus leveren we naadloze werkplekoplossingen waarmee u altijd een stap voor blijft. Het is een belofte die veel verder reikt dan het kantoor, de winkel of de productievloer. 
 
De keuzes die we allemaal maken over materialen, aanvoerroutes, het ondersteunen van talent, de werkcultuur en de dagelijkse bedrijfsvoering werpen een licht op wie we zijn, maar ook op wat we doen. Dit is de erfenis die we achterlaten.

Laten we vandaag gebruiken om morgen veiliger, slimmer en duurzamer te maken.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.