2023-12-06

Werken bij Papyrus
Werken bij Papyrus
Een carrière bij Papyrus plaatst je in de pole position om impact te maken, ondersteund door een waardengedreven organisatie. We zijn altijd op zoek naar geweldige collega's die onze kernwaarden delen, en we zijn gepassioneerd over jouw vaardigheden en potentieel.
Een stem voor iedereen
Betrokken medewerkers vinden we van essentieel belang bij Papyrus. Leidinggevenden krijgen de mogelijkheden en worden aangemoedigd om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daarvoor bieden we de juiste tools en een ideale omgeving. Zo kunnen onze werknemers elke dag opnieuw groeien en het beste van zichzelf geven.
Naast een cultuur waarin ondersteuning van alle teamleden centraal staat en de focus ligt op opbouwende feedback, proberen we een betekenisvolle dialoog met iedereen in het bedrijf te bevorderen. De &Frankly enquête geeft alle medewerkers regelmatig de gelegenheid om hun mening te uiten over diverse thema’s. De resultaten zijn een barometer voor wat écht speelt in onze gemeenschap en een drijfveer voor een progressief beleid.
Verder kunnen onze lokale teams dankzij &Frankly tijdig feedback geven over prangende kwesties en hoeven ze niet te wachten tot de volgende enquête.
Continu groeien
Bij Papyrus kan iedereen meewerken aan projecten, rouleren tussen verschillende functies, uitdagende taken uitvoeren die hun kennis en vaardigheden op de proef stellen, en deelnemen aan gestructureerde programma’s voor interne ontwikkeling.
We zijn een lean organisatie, waar collega’s van verschillende afdelingen uit verschillende landen met elkaar samenwerken. Uitstekend communiceren op de werkplek en uiterst integer te werk gaan zijn onze topprioriteiten.
Een gezonde bedrijfscultuur waar iedereen zich goed bij voelt – daar streven we naar. Regelmatig zetten we bovendien evenementen op touw om elkaar nog beter te begrijpen en een hecht team te smeden. Zo organiseerden we onlangs een event waarbij teams een auto wrapten.
Studenten en afgestudeerden
Studenten en afgestudeerden
Papyrus is het bedrijf bij uitstek om elke loopbaan een kickstart te geven en door te groeien. Hier kun je vanaf dag één je vaardigheden optimaal ontwikkelen, je steentje bijdragen en je van je meest gedreven kant laten zien.
We bieden een heleboel mogelijkheden op maat van ieders ervaring en ambities, zoals leercontracten, geïntegreerde opleidingen, betaalde stages en startersbanen. Neem voor meer informatie over de carrièremogelijkheden bij Papyrus en de sollicitatieprocedure contact op met: hr.pgn@papyrus.com.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.