Hav det sjovt med YUPO® og EM i fodbold!

Mange af os elsker fodbold, og hos Papyrus vil vi gerne dele glæden med dig. Følg hver en kamp og alle resultaterne på vejen til finalen med vores resultattavle, der er produceret af YUPO®-materialer.

Udover at du og dine fodboldinteresserede kolleger kan havde det sjov med at opdatere YUPO®-tavlen, kan du også blive inspireret til at dykke ned i alle de spændende syntetiske YUPO®-produkter, som findes i vores sortiment.

Hvis du vil have en YUPO®-tavle, så er du velkommen til at kontakte din sædvanlige Papyrus-konsulent. Bemærk at oplaget er begrænset.

Mesterskabet løber af stablen den 14. juni til den 14. juli i Tyskland. God fornøjelse - og kom så Danmark!

Fakta om YUPO®-tavlen
Resultattavlen i 84x60 cm er produceret af YUPO® Plus, som er et polypropylenbaseret materiale, der kombinerer det bedste fra både den syntetiske verden og papirverdenen. YUPO® Plus kan trykkes på begge sider med normale offsetfarver i offset og serigrafi. (Anbefales ikke til UV-offset).

Anvendelser med YUPO® Plus: Landkort, flyers, plakater, manualer, menukort 


Fakta om de YUPO®-klistermærker der bruges til tavlen
Klistermærkerne er lavet af YUPO® Tako, som er en limfri, selvklæbende, hvid, PET-baseret film. På grund af den limfri mikrosugestruktur klæber YUPO® Tako til flade overflader som en blæksprutte og efterlader ingen klæbrige rester, når den fjernes.

Anvendelser med YUPO® Tako: Dekorationer, bannere, automatreklamer, mussemåtter, POS-materialer

YUPO® XXL LFP (UV Digital, Screenprint)
YUPO® XXL LFP (UV Digital, Screenprint)
YUPO er ideel til store formater. Særlige egenskaber som rivestyrke, holdbarhed og en særlig vandafvisende overflade er de bedste forudsætninger for udendørs brug. Den matte overflade og den strålende reproduktion af trykfarverne efterlader et fascinerende, langvarigt indtryk.
YUPO® Plus
YUPO® Plus
2-sidig, hvid, mat, ekstruderet polypropylen (PP). Særdeles holdbart syntetisk materiale, der er rivfast, vandafvisende og som tåler mineralske olier. Temperatur- og kemikaliebestandig. Velegnet til 4-farvetryk i offset med standardtrykfarver til papir. Kan trykkes på begge sider.
YUPO® Tako (Laser/UV)
YUPO® Tako (Laser/UV)
Syntetiske materialer, PET-baseret film der klæber uden brug af lim, hvidt, smooth, bi-dimensional oriented film, til tørtonermaskiner, Meget holdbart, vandafvisende, rivstærkt, temperatur- og kemikaliebestandig
YUPO® Tako LFP (UV Screen, UV Digital)
YUPO® Tako LFP (UV Screen, UV Digital)
Hvid polypropylenfolie som hæfter på jævne flader uden brug af lim. Tilpasset UV-inkjet og serigrafi.
YUPO® Tako LFP (Eco Solvent)
YUPO® Tako LFP (Eco Solvent)
Hvid polypropylenfolie som hæfter på jævne flader uden brug af lim. Tilpasset eco-solvent blæk.
YUPO® Jelly LFP (Latex/UV Digital/UV Screen)
YUPO® Jelly LFP (Latex/UV Digital/UV Screen)
Syntetiske materialer, PET-baseret film der klæber uden brug af lim. Transparent, jævnt, UV-offset, UV-serigrafi og UV-digitalprint, til indendørstryksager.
YUPO® Tako LFP (Waterbased)
YUPO® Tako LFP (Waterbased)
Hvid polypropylenfolie som hæfter på jævne flader uden brug af lim. Tilpasset pigmenteret blæk.
YUPO® Tako (Offset/Screenprint)
YUPO® Tako (Offset/Screenprint)
Syntetiske materialer, PP-baseret film der klæber uden brug af lim, hvidt, smooth, bi-dimensional oriented film, til offset og serigrafi, meget holdbart, vandafvisende, rivstærkt, temperatur- og kemikaliebestandig
YUPO® Tako Blue
YUPO® Tako Blue
Syntetiske materialer, PP-baseret film der klæber uden brug af lim, hvidt, smooth, til HP Indigo, bi-dimensional oriented film, Meget holdbart, vandafvisende, rivstærkt, temperatur- og kemikaliebestandig
YUPO® Blue
YUPO® Blue
Syntetiske materialer, polypropylene-baseret, hvidt, smooth, til HP Indigo, bi-dimensional oriented film, meget holdbart, vandafvisende, rivstærkt, temperatur- og kemikaliebestandig
SuperYUPO®
SuperYUPO®
Syntetiske materialer, polypropylene-baseret, hvidt, ekstragloss, til offset og serigrafi, bi-dimensional oriented film, Meget holdbart, vandafvisende, rivstærkt, temperatur- og kemikaliebestandig

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.