Skab ultimativ køreglæde med Omega-Skinz

Nu kan du tilbyde dine kunder en helt uimodståelig bilindpakning! Vi har udvidet vores sortiment af medier til storformatprint med Omega-Skinz - en unikke serie af støbte folier og laminater.

Folierne er konstrueret, så de sikrer en ultra hurtig og problemfri montage på store og små overflader, på buler, i hjørner, knæk og fordybninger på biler, motorcykler, både, lastbiler og busser.

Omega-Skinz er et koncept, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Den bløde, fleksible, selvklæbende, støbte folie, der er 3D-formbar med varme, former meget let i både konkave og overkonvekse overflader.
 

Omega-Skinz består af:

OBS: Nederst finder du link til det fulde sortiment eller klik her

                  

         
      Omega-Skinz Print Film til farverige kreationer
Omega-Skinz Print Film har en enestående evne til at absorbere farve, hvilket skaber mere farvedybde og fremtrædende farver. De metalliske pigmenter i filmen forbliver synlige igennem printet. Samlet set giver effekterne og egenskaberne et fremhævet førsteklasses look.
         
      Skab din egen farve med Omega-Skinz Print Film
Leder du efter en særlig farve, som ikke findes? Det er ikke noget problem. Du skaber bare din egen farve. Brug OS-502 Silver Spirit til metalliske farveeffekter. Hvis du ønsker dybe og friske farver, så brug OS-501 Pearl of Wisdom. Vælg til sidst den rigtige laminat fra Omega-Skinz, og så er din egen farve en realitet.
         

      Styrk din indpakning med det rigtige laminat
Omega-Skinz Laminate kan give en speciel effekt til printet og køretøjet. Ønsker du at fremhæve køretøjets former og konturer eller efterligne effekten af en mat autolak? Så brug OS-510 laminatet. Hvis du ønsker en ekstrem høj glanseffekt, hvor små ridser automatisk forsvinder, så brug OS-513 Polished Pleasure. Hvis dit design skal være helt mat, så er OS-511 Silky Satisfaction det rigtige valg,

 

Gode grunde til at bruge Omega-Skinz Print Film
 
 
 • Folien har en grå repositionerbar permanent lim, der sikrer en ultra hurtig og problemfri montage.
 • To ud af de tre folier (OS-501 og OS-502) har hhv. perlemors- og sølvmetalliske pigmenter i overfladen, som skaber en luksuriøs effekt.
 • Printene bliver dybe i farven og begynder at glitre, når sollys rammer dem.
   
 • Farver og billeder kommer mere til live med metal- og perlemorspigmenterne.
 • De gode ​​printegenskaber gør det muligt at skabe og se meget detaljerede billeder.
 • Formerne på et køretøj fremhæves, fordi skygge, lys og farvedybde i folierne fremhæver konturerne.
 • Folierne i sølv giver en metallisk effekt til hvert print

 

   


Omega-Skinz Wrapping Film - fuldfarvet folie i 59 forskellige farver og effekter

Klik her og se alle farverne i Omega-Skinz Wrapping Film


Gode grunde til at bruge Omega-Skinz Wrapping Film

 • Ekstrem formbar folier der kan varmes ind i dybe falser, uden at det påvirker farven.
 • Ren aftagelighed så limrester på bilen ved afmontering undgås.
 • Grå lim sikrer, at den originale farve ikke skinner igennem folien og påvirker udtrykket.
 • Usynlige luftkanaler og repositionerbar lim sikrer let og hurtig montage.
 • Mulighed for at få produceret folien i næsten alle farver og med samme farvedybde som autolak.

 

   


Sådan bliver folierne en klasse for sig
Omega-Skinz Wrapping Film er konstrueret på en anden måde end mange konventionelle folier. De består af forskellige lag, der absorberer filmspændingerne under strækning og formning. Det øverste lag er en transparent PVC film, som giver bundlaget ekstra farvedybde. Omega-Skinz Wrapping Film støbes som et 2-pass eller 3-pass system, hvorved de forskellige lag til sidst danner ét homogent lag. Resultatet er en stærk, stabil folie under påføring, som bliver meget blød og smidig ved opvarmning med varmepistol eller infrarød lampe. Begge egenskaber er ideelle til store overflader og komplekse former som kofangere, spoilere og dørhåndtag.


Din leverandør af ruller, ark og systemer til storformat print
Inden for de senere år har vi investeret i at øge vores sortiment betragteligt af printmedier og systemer til storformat print. Samtidig har vi udvidet teamet af personer, som har ekspertise inden for området. Det betyder, at vi har et konkurrencedygtigt sortiment, som vi fortsat øger med nye produkter fra anerkendte leverandører, og at vi kan dække langt de fleste behov inden for ruller, ark og systemer til storformat print. Se hele sortimentet her.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne med Omega-Skinz eller andre produkter i vores sortiment til storformatprint, er du velkommen til at kontakte Michael Dyg, Papyrus' kundeservice eller udfylde formularen nedenfor.

Michael Dyg
Salgskonsulent Viscom
Mobil +45 2363 4162
michael.dyg@papyrus.com
           

Papyrus' kundeservice
Tlf. +45 7027 1868
grafisk.dk@papyrus.com


 

Tak for din henvendelse. Du vil straks blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

 

Se det fulde sortiment:

Omega-Skinz™ Print Film

Unik serie af støbte folier til indpakning af biler, motorcykler, både, lastbiler og busser. Folien har en grå repositionerbar permanent lim, der sikrer en ultrahurtig og problemfri montage. To af folierne har metal- eller perlemorspigmenter, hvilket giver mulighed for dybere farver og luksuriøse effekter. Op til 10 års holdbarhed for blank hvid (OS-500). Op til 5 års holdbarhed for sølv og perlemor (OS-501 og OS-502). Anbefalede laminater: OS-510 Razor blade, OS-511 Silky Satisfaction, OS-512 Clearcoat og OS-513 Polished pleasure.

Omega-Skinz™ Wrapping Film

Unik serie af støbte folier til indpakning af biler, motorcykler, både, lastbiler og busser. Folien har en grå repositionerbar permanent lim, der sikrer en ultra hurtig og problemfri montage. Nogle af foliens helt særlige egenskaber er: Muligheden for at producere folien i næsten alle farver og med samme farvedybde som autolak. Ekstrem formbar folie der kan varmes ind i dybe falser, uden at det påvirker farven. Ren aftagelighed så limrester på bilen ved afmontering undgås. Grå lim sikrer, at den originale farve ikke skinner igennem folien og påvirker udtrykket. Usynlige luftkanaler og repositionerbar lim sikrer let og hurtig montage.

Omega-Skinz™ Laminate

Støbt laminatserie i 30-40 my til Omega-Skinz printfolier. Med de forskellige glanstyper og printfolier, er der rig mulighed for en ekstraordinær bilindpakning i farver. OS-510, OS-511 og OS-512 giver op til 7 års holdbarhed. OS-513 sikrer op til 10 års holdbarhed.