Papyrus' rejse mod et mere bæredygtigt 2030

Vi er stolte af at være den første papirgrossist i Europa, der modtog FSC®-certificering. Men der er mere end det.

Vi forstår ikke kun miljømærkerne og standarderne, men er også særligt opmærksomme på emner som bæredygtigt skovbrug, genbrug, emissionsreduktioner, energieffektivitet og proaktiv miljøbeskyttelse. 

For ikke at glemme det sociale ansvar, hvor vi som virksomhed gør en indsats i lokalområdet, som arbejdsgiver og som forretningspartner.

For os er bæredygtighed alle disse elementer. Derfor har vi fokus på 5 nøgleområder, der samler os under begrebet bæredygtighed.

Nu bevæger vi os fremad ...

… så vi i fremtiden er i stand til at være en drivkraft for bæredygtighed i vores branche, så vores kunder og partnere er et skridt foran. Tag med på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid!

Smarter ways for better days

Hos Papyrus leverer vi smarte løsninger til arbejdspladsen, der gør, at du er et skridt foran. Det er et løfte, der rækker langt ud over kontoret, forretningen eller produktionen.

De valg, vi alle træffer om materialer, forsyningsruter, støtte til talenter, arbejdskultur og daglig drift, kaster lys over, hvem vi er såvel som, hvad vi gør. Det er den arv, vi efterlader.

Lad os bruge i dag til at gøre i morgen sikrere, smartere og mere bæredygtig.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.