Det nye miljøvenlige, 100% genbrugspapir – Natural Green Evolution

Natural Evolution, en af de fineste bestrøgede papirserier fra vores Specials®-sortiment, er en visuel fristelse. Takket være dens høje bulk og opacitet samt bemærkelsesværdige matte overflade, giver Natural Evolution enhver tryksag et særligt behageligt udseende og fornemmelse af høj kvalitet. Nu har serien fået et nyt familiemedlem produceret af FSC® 100% genbrugsfibre: Natural Green Evolution.

       

Lækkert og elegant med høj ydeevne
Serien består af Natural Evolution og Natural Green Evolution. Det højtydende papir fra Cordenons imponerer med sin bemærkelsesværdige bløde, matte overflade med en speciel pigmentering og tilbydes i farverne white og ivory (sidstnævnte i Natural Evolution). Den matte bestrygning giver mulighed for en exceptionel billedgengivelse med høj farveintensitet og kontrast.

       

Perfekt til et stærkt udseende
Natural Evolution-serien har en høj bulk (1,4), fremragende stivhed, enestående opacitet og særdeles gode falseevner. Sortimentet er tilgængeligt i gramvægte fra 120 til 320 g.

       

Uendelige anvendelsesmuligheder
Natural Evolution-serien er alsidig og ideel til en lang række tryksager såsom fotokataloger, omslag, bøger, brochurer, direct mails, visitkort, magasiner, lykønskningskort og luksusemballage.

       

Naturligt og miljøbevidst valg
De to produkter er ideelle til tryksager, der både skal sende miljøvenlige signaler, og som skal kunne magte høje krav til billedgengivelse, opacitet og stivhed. Natural Evolution er produceret af jomfrufibre og har været FSC®-certificeret i årtier. Natural Green Evolution er produceret af 100% genbrugsfibre og er derfor FSC® 100% Recycled certificeret.

Er du blevet nysgerrig?
Oplev selv følelsen af ​​de to produkter og bestil den visuelle bog, hvor du finder prøver med og uden tryk af dem begge.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores store miljøvenlige papir- og kartonsortiment.

       

Se sortimentet her:

Natural Evolution

Kreativt papir, træfri, i forskellige hvide nuancer, bestrøget, mat, høj bulk, høj stivhed

Natural Green Evolution

Kreativt papir, hvidt, bestrøget, mat, høj bulk, produceret af 100% genbrugsfibre