Color Copy
Color Copy
Hartie laser color, fara continut de lemn, de un alb stralucitor, necretata, cu finisaj satinat neted, rezistenta la imbatranire, potrivita pentru copiatoare si imprimante laser.
Color Copy
Color Copy
Hartie laser color, fara lemn, alb stralucitor, necretata, finisaj neted
Multicopy
Multicopy
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, ColorLok, pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
MultiOffset
MultiOffset
Hartie offset, fara continut de lemn, alb, matt finish
PlanoUniversal
PlanoUniversal
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, volum specific ridicat (1.3), potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
PlanoSuperior
PlanoSuperior
Hartie premium pentru birou, fara continut de lemn, de un alb stralucitor, necretata, finisaj mat, volum specific ridicat (1.3), potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
Sky Copy
Sky Copy
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, volum specific ridicat (1.3), pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
Role copiator
Role copiator
Calitatea premium garanteaza, in domeniul aplicatiilor CAD clasice, o stralucire superioara a culorilor. Hartia usor pigmentata, cu grad inalt de alb, se potriveste cel mai bine pentru copierile color pretentioase.
Rainbow®
Rainbow®
Hartie colorata de birou, fara continut de lemn, finisaj mat, potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
MultiOffset®
MultiOffset®
Hartie Offset, fara continut de lemn, alb, matt finish
PlanoSpeed
PlanoSpeed
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
LuxoMagic Gloss
LuxoMagic Gloss
Hartie cretata, fara continut de lemn, alb, finisaj lucios.
Multicolor Spezial
Multicolor Spezial
Carton Duplex GD3, reciclat, multistrat, fata alba triplu cretata, spate gri.
Dorexpack
Dorexpack
Carton de legatorie, necretat, 100% fibre reciclate
HP Office
HP Office
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, ColorLok, volum specific ridicat (1.3), potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
HP Home & Office
HP Home & Office
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alb, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, ColorLok, volum specific ridicat (1.3), potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
Aero Copy CB
Aero Copy CB
Hârtie fără carbon, foaie superioară, fără lemn, alb
Aero Copy CFB
Aero Copy CFB
Hârtie fără carbon, fără lemn, albă și colorată
Aero Copy CF
Aero Copy CF
Hârtie fără carbon, fără lemn, albă și colorată
Chorusprint satin
Chorusprint satin
Hartie cretata cu continut de lemn, finisaj mat
Chorusprint gloss
Chorusprint gloss
Hartie cretata cu continut de lemn, finisaj lucios
Niveus® FIT+
Niveus® FIT+
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
G-Print
G-Print
Hartie simplu-cretata mata, cu volum
HP Premium
HP Premium
Hartie premium pentru birou, fara continut de lemn, de un alb stralucitor, necretata, finisaj mat, pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
24 din 317 produs