Miljøvennlige PVC-frie folier - vi utvider sortimentet!

Det er mange fordeler ved å bruke PVC-frie folier til utskriftene dine. Derfor har vi tatt et bevisst valg: Vi vil gjøre det enkelt for deg å velge PVC-fritt. En av de viktigste fordelene er at PVC-frie folier produseres på en miljøvennlig måte. Med sortimentet vårt kan du styrke din egen eller kundenes grønne profil med skjære-, utskrifts-, gulv-, vindus- og wrappingfolier samt wallfilm. Se de tre spennende PVC-frie nyhetene og hele sortimentet nederst:


Spar miljøet - kjøp PVC-frie folier
 
 • PVC-fri
  100 % klorfri
 
 • Uten løsemidler
  Uten løsemiddel i limet
 • Uten ftalater
  Uten mykgjørere (jf. EU-direktiv 2005/84/EG)
    
 • Ren resirkulering
  Ingen skadelige gasser frigjøres når materialet brennes
 • Brannhemmende
  B1 europeisk standard EN13501
 
 • Mindre strømforbruk
  40 % mindre strømforbruk enn ved PVC-produksjon
 • Mindre CO2-utslipp
  80 % mindre CO2-utslipp enn ved PVC-produksjon
 
 • Mindre forbruk av naturgass
  99 %  mindre forbruk av naturgass enn ved PVC-produksjon

 

   
         
NYHET / Utskriftsfolie
Grafiprint GEF, Hightack GEFHTLX
GEFHTLX er en matt, hvit PVC-fri hightack film til dekorasjon av vegger. Brannklassifisering B1, ingen krymping. For latex- og UV-blekk. Kun egnet til innendørs bruk.
Se art.nr. 88347082
Se art.nr. 88347083
  NYHET / Bilfoliering
Grafiprint PU folie
PU50C er en blank, hvit PVC-fri PU-folie til bilfoliering. Ekstremt fleksibelt, kanaler i limet som sikrer en rask og problemfri montering. For ecosolvent- og UV-blekk.
Se Grafiprint PU folie på Papyrus e-Shop
  NYHET / Laminat
Grafiprint PU laminat
LAMPU38 er en blank, transparent PVC-fri 38 my PU-laminat for bilforliering. Opp til 6 års holdbarhet. Passer til Grafiprint PU wrapping film.
Se Grafiprint PU laminat på Papyrus e-Shop

 

Se sortimentet av PVC-frie folier

Grafitack GEF Etched

PVC-fri glassdekorasjonsfolie med sandblåst effekt. Fåes med EFTR (Endoscopic Full Thickness Resection; endoskopisk full tykkelse-reseksjon) med permanent lim som kan monteres med vann. EFTRx01 har kanaler i limet og avtagbart lim, skal ikke monteres med vann. Holdbarhet: inntil 4 år.

Grafitack GEF Colour

70 my PVC-fri skjærefolie med semipermanent lim til innendørs og utendørs montering. Folien er ekstremt fleksibel og har svært liten krymping. GEF-serien har inntil 5 års holdbarhet.

Grafiprint GEF

Grafiprint GEF er en matt, hvit PVC-fri film for plane overflater. Filmen har en semi-permanent lim eller high tack kleb. GEF er spesielt egnet til innendørs bruk og korttidsbruk utendørs. GEF-LX samt GEF-LXHT er for latex- og UV-blekk, GEF-UV er for UV-blekk, og GEF-ES for eco-solvent blekk.

 

Grafiprint PU Laminat

PVC-fri transparent blank 38 my PU-laminat for bilfoliering. Opp til 6 års holdbarhet. Passer til Grafiprint PU Wrapping Film.

Grafiprint PU Wrapping Film   

Hvit blank PVC-fri folie i 50 my til bilfoliering med grått permanent AirEscape lim som sikrer en rask og problemfri montering.

Drytac® Interlam Ecotex

Drytac Interlam Ecotex er et PVC-fritt 120 my PP-gulvlaminat med teksturert overflate. Laminatet er R10-godkjent og PVC- og phtalatefri.

 

Drytac® SpotOn Syntac

Drytac Spot On Syntac er en PVC-fri matt, hvit, PP-folie for korttidsbudskap på jevne overflater. Det avtagbara limet er strukturert som små prikker. Det gir en enkel og rask montering og er lett å fjerne. Sammen med Drytac Ecotex Floor Laminat kan man lage et PVC-fritt gulvbudskap med R10 antislip.