BalancePure® og RecyStar® Nature

Kvaliteten på papir laget av resirkulerte fibre er som regel uovertruffen. Ikke bare øker etterspørselen, men også argumentene for hvorfor det er en god idé å bruke 100 % resirkulert papir fra Papyrus.

BalancePure® (CIE 150) og RecyStar® Nature (CIE 90) er laget av 100 % resirkulerte fibre. Begge er Svanemerket, noe som gjør at du kan tilby kundene dine muligheten til å produsere Svanemerkede trykksaker. Det er et bærekraftig valg og et godt alternativ til andre offset- eller kopikvaliteter.

De to produktene er også Cradle to Cradle Certified® Silver, FSC®-sertifisert, har EU-blomsten og Der Blauer Engel. Det betyr at de har noen av de viktigste miljømerkene papir kan ha.

Fordelene med BalancePure® og RecyStar® Nature
Fordelene med BalancePure® og RecyStar® Nature
Gode trykkegenskaper, hvithet på 150 CIE (BalancePure®) og 90 CIE (RecyStar® Nature), de viktigste miljømerkene, tilgjengelig i 80 til 300 g, garantert for preprint i 80 og 100 g, grafiske formater, A4-formater, konvolutter. Se detaljer i sortimentet nedenfor.
Muligheter med BalancePure® og RecyStar® Nature
Muligheter med BalancePure® og RecyStar® Nature
De to kvalitetene av 100% resirkulert papir er både visuelt og taktilt tiltalende og egner seg perfekt til miljørapporter, brosjyrer, pjecer, direct mails, notatbøker, brevpapir, håndbøker, daglige utskrifter og kopier, etiketter, håndbøker, plakater og mye mer.

Se utvalget

Sertifiseringer

  • Svanemerket (lisens nr. 2044 0053)
  • Cradle to Cradle-sertifisert® Silver
  • FSC®-sertifisert
  • EU Ecolabel
  • Der Blauer Engel

Vil du vite mer?

Du er velkommen til å kontakte oss

* info.no@papyrus.com
)  22 90 45 00

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.