Arlon Cast Cash Back: Tilbud på utvalgte folier

Kjøp utvalgte Arlon folier hos oss og få refundert opp til 100 € fra Arlon. I samarbeid med Arlon, vår leverandør av kvalitetsprodukter til storformat print, tilbyr vi deg cash back på følgende produkter i rull:

 

SLX™ Cast Wrap  |  DPF 6100XLP  |  IllumiNITE Wrap™ + tilhørende laminater

Du får 100 € refundert for det første cast kit* du kjøper og 50 € for etterfølgende kits*
*1 kit = min. 1 rull av en av de tre nevnte produkter + 1 rull matchende laminater.

 

Fusion Wrap + tilhørende laminater
Du får 75 € refundert for det første cast kit** du kjøper og 50 € for etterfølgende kits**
**1 kit = min. 1 rull Fusion Wrap + 1 rull matchende laminater

 

Sånn oppnår du cash back
Kjøp et eller flere av de nevnte kits hos oss
-  Registrer etterpå ditt kjøp online hos Arlon. Ha ditt fakturanr. og din fakturadato klar, da du skal taste inn opplysningene.
-  Arlon sørger for, at du mottar refusjon via PayPal

 

Betingelser
Papyrus er formidler av Arlon Cast Cash Back og leverandør av de produktene, som inngår i tilbudet, som gjelder fra og med 17. august til og med 11. september 2020. Kjøp av de nevnte produkter skjer i henhold til våre vanlige salgs- og betalingsbetingelser. Refusjon gjøres kun av Arlon i henhold til Arlons betingelser, som du får opplyst, når du registrerer kjøpet du har gjort hos oss, online hos Arlon.

Du er velkommen til å ta kontakt med  din vanlige Papyrus konsulent eller vår Kundeservice på tlf. 22 90 45 00 for mer informasjon.

Emne: Papyrus e-Shop logg inn PayPal

Produkter som inngår i Arlon Cast Cash Back

SLX® Cast Wrap FLITE® Technology

Støpt hvit, gloss printvinyl på 50my til bilfoliering og heldekor. Ultrareposisjonerbar FLITE-teknologi med grått permanent lim, sikrer en meget rask og problemfri montering selv i vanskelige kurver og dype kanaler. Opptil 10 års holdbarhet. Brukes med laminat Arlon 3220 og 3270.

Arlon DPF 6100XLP hvit blank støpt film

Arlon DPF 6100 er en blank hvit film for bilinnpakning. Folien har et grått repositionabelt lim med kanaler i limet, noe som sikrer en rask og boblefri montering selv i tunge kurver og dype kanaler. Ren avtakbarhet. Gråt lim sikrer at bak-veggen farger ikke oppveier filmens uttrykk. Opptil 7 år holdbarhet. Anbefalte laminater 3200,3210,3220,3270 og 3310-serien.

 

Arlon IllumiNITE

Arlon IllumiNITE er en unik printvinyl for utskåret print og heldekor av bil. FLITE-teknologi med grått permanent lim sikrer en meget rask og problemfri montering selv i vanskelige kurver og dype kanaler. Grått lim sikrer at underliggende farger ikke påvirker filmens uttrykk. Opptil 7 år holdbarhet. 3220 og 3210 laminater anbefales.

Arlon Fusion Wrap

Arlon Fusion Wrap er en printbar, høykvalitets polymerisk folie til heldekor på plane og moderat kurvede flader. Flite-teknologien med grått permanent limestoff sikrer en ultra hurtig og problemfri montering, samt avmontering uten limrester. Grått lim sikrer at bakenforliggende farger ikke påvirker printets uttrykk. Opp til 7-års holdbarhed. 3170, 3220, 3270, 3210 og 3420 laminater anbefales.