Enveloppen, verpakkingen en kokers

Boekverpakkingen
Boekverpakkingen
Met deze universele verpakking komt uw zending ongetwijfeld en goed gepresenteerd op de plaats van bestemming aan of het nu boeken, catalogussen, drukwerk, multimedia etc. is. Samengesteld uit een bruine enkele B-Golf, kraftliner kwaliteit. Extra beschermrand en hoeken met een zelfklevende sluiting met tearstrip.
Flexpost boekverpakkingen
Flexpost boekverpakkingen
Flexpost is een Papyrus merk. Met deze universele verpakking komt uw zending ongetwijfeld en goed gepresenteerd op de plaats van bestemming aan of het nu boeken, catalogussen, drukwerk, multimedia etc. is. Samengesteld uit een bruine enkele B-Golf, testliner kwaliteit. Extra beschermrand en hoeken met een zelfklevende sluiting met tearstrip.
Flexpost ordnerverpakking
Flexpost ordnerverpakking
Verpakking geschikt voor het verzenden van een ordner. Geproduceerd van Testliner golfkarton B-Golf bruin. Extra randbescherming rondom verhinderd beschadiging van de goederen. Snel en handige sluiting d.m.v. striplock en makkelijk en veilig te openen door tearstrip. Variabele vulhoogte van 35 tot 80mm.
Postdozen
Postdozen
Afsluitbare postdozen en brievenbusdozen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Ideaal voor verzending van boeken, onderdelen, drukwerk etc..
Posterverpakking
Posterverpakking
De gevouwen posterverpakking is een extra stevige verpakking, gemaakt van een dubbele golf, voor de verzending van vellen, riemen papier, affiches etc..
Easy-Safe schuimenveloppen
Easy-Safe schuimenveloppen
Beschermende enveloppen met zachte binnenlaag van polyethyleenschuim, de buitenzijde van gemarbreerde kraft en voorzien van striplock.sluiting
Golfkartonnen verzendenvelop Suprawell 2
Golfkartonnen verzendenvelop Suprawell 2
Verzendenveloppen gemaakt van bruin golfkarton met rillijnen vanuit alle vier de hoeken. Sterke kraftliner kwaliteit met een vulhoogte tot 60 mm. Gemakkelijk te sluiten met een stripsluiting en de klep is voorzien van een geperforeerde tearstrip voor een snelle opening. Deze verzendenvelop is uitvouwbaar tot doosvorm waardoor ze ook geschikt is voor boeken, kleine machineonderdelen, enz.
Kartonnen verzendenveloppen
Kartonnen verzendenveloppen
Verzendenvelop vervaardigd uit wit/grijs duplex karton met een zelfklevende stripsluiting en rode tearstrip, in verschillende formaten. Door de stijfheid van het karton is het te verpakken product uitstekend beschermd tegen vouwen en knikken tijdens het posttransport.
Luchtkussen enveloppen AirPro
Luchtkussen enveloppen AirPro
Luchtkussenenveloppen voorzien van een hoogwaardige luchtkussen folie aan de binnenkant en een sterke papieren buitenkant. Voorzien van zelfklevende stripsluiting. Zeer sterk, vochtwerend, maakt de inhoud schokbestendig voor bijvoorbeeld het verzenden van onderdelen, elektronica, sieraden, kleding en nog veel meer. Verkrijgbaar in verschillende formaten en in de kleuren bruin en wit.
Securitex enveloppen
Securitex enveloppen
Securitex zijn hoogwitte ondoorzichtige, waterafstotende en onscheurbare enveloppen. Bijzonder geschikt voor het verzenden van vertrouwelijke documenten en andere waardevolle zaken. Zeer goed te bedrukken. Voorzien van een zelfklevende stripsluiting.
Tyvek enveloppen
Tyvek enveloppen
Tyvek enveloppen zijn vervaardigd uit polyethyleen en extreem licht van gewicht en daardoor portobesparend. Bestand tegen doorboren, scheuren, vocht, oliën, vetten, chemicaliën en 100 % recyclebaar. Voorzien van een zelfklevende stripsluiting.
Quattropac vierkante verzendkokers
Quattropac vierkante verzendkokers
Vierkante kartonnen koker. Voor bijvoorbeeld posters, kalenders of drukwerk. Door de handige zelfklevende strips is deze Quattropac snel op te zetten, lijm of tape is overbodig. De inhoud kan gemakkelijk worden verwijderd, door de vierkante vorm is hij zeer stabiel en kan plat weggegooid worden. Kwaliteit kraftliner buiten en testliner binnen.
Trapezium verzendkokers
Trapezium verzendkokers
Deze kartonnen koker in trapeziumvorm zorgt voor een stabiele stapeling, rolt niet weg en werkt hierdoor post-/vrachtkosten verlagend. Wordt ongevouwen plano geleverd. Eenvoudige montage door middel van krachtige zelfklevende strip. Geschikt voor verzending van posters, drukwerk en andere langwerpige voorwerpen.
Tripac driehoekige verzendkokers
Tripac driehoekige verzendkokers
Stabiele robuste en door driehoekige vorm plaats besparende verzendkoker voor verzending van producten die niet mogen kreuken zoals posters, kalenders, tekeningen en oorkondes. Tripac koker is eenvoudig in elkaar te zetten door semi-automatische bodem met zelfklevende strip en 3 flappen aan het eind 1 zijde met strip en 1 zijde met insteeksluiting. Vlak aangeleverd in hele bundels. Bespaart 70% ruimte in vergelijking tot ronde kokers. Kwaliteit Krafliner buiten en binnen.
Verzendkokers
Verzendkokers
Deze kartonnen kokers zijn de ideale manier voor het verpakken en beschermen van affiches, folders, tekeningen en reclamedrukwerk.Het beschermt tegen schokken en kreuken. Deze kokers kunnen snel gesloten worden met plastic doppen en geven uw pakketje een mooie, originele uitstraling.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.