Verzendverpakkingen

Inpakpapier vetwerend pergament
Inpakpapier vetwerend pergament
Ersatz is een gebleekt vetwerend stevig papier. Deze vetwerende eigenschappen maakt dat dit papier uitermate geschikt is voor het verpakken van vethoudende voedingsproducten, zoals kaas, vis en vlees. Het beschikt over de nodige voedingscertificaten.
Boekverpakkingen
Boekverpakkingen
Met deze universele verpakking komt uw zending ongetwijfeld en goed gepresenteerd op de plaats van bestemming aan of het nu boeken, catalogussen, drukwerk, multimedia etc. is. Samengesteld uit een bruine enkele B-Golf, kraftliner kwaliteit. Extra beschermrand en hoeken met een zelfklevende sluiting met tearstrip.
Flexpost boekverpakkingen
Flexpost boekverpakkingen
Flexpost is een Papyrus merk. Met deze universele verpakking komt uw zending ongetwijfeld en goed gepresenteerd op de plaats van bestemming aan of het nu boeken, catalogussen, drukwerk, multimedia etc. is. Samengesteld uit een bruine enkele B-Golf, testliner kwaliteit. Extra beschermrand en hoeken met een zelfklevende sluiting met tearstrip.
Flexpost ordnerverpakking
Flexpost ordnerverpakking
Verpakking geschikt voor het verzenden van een ordner. Geproduceerd van Testliner golfkarton B-Golf bruin. Extra randbescherming rondom verhinderd beschadiging van de goederen. Snel en handige sluiting d.m.v. striplock en makkelijk en veilig te openen door tearstrip. Variabele vulhoogte van 35 tot 80mm.
Posterverpakking
Posterverpakking
De gevouwen posterverpakking is een extra stevige verpakking, gemaakt van een dubbele golf, voor de verzending van vellen, riemen papier, affiches etc..
Mini Pak'R folie
Mini Pak'R folie
De Mini Pak'R is een kleine, eenvoudige luchtkussenmachine die het mogelijk maakt om luchtkussens te produceren waar en wanneer je dat wilt. Je kunt kiezen uit 5 soorten luchtkussen die voor verschillende toepassingen ingezet kunnen worden. De luchtkussens zijn voorzien van air-transfer technologie. Het laden duurt slechts enkele seconden.
Visitekaartdoosjes
Visitekaartdoosjes
Doosjes voor visitekaartjes van karton met en zonder vensteruitsparing zonder vensterfolie en op creditcardformaat. Zie ook de plastic visitekaartdoosjes.
Trapezium verzendkokers
Trapezium verzendkokers
Deze kartonnen koker in trapeziumvorm zorgt voor een stabiele stapeling, rolt niet weg en werkt hierdoor post-/vrachtkosten verlagend. Wordt ongevouwen plano geleverd. Eenvoudige montage door middel van krachtige zelfklevende strip. Geschikt voor verzending van posters, drukwerk en andere langwerpige voorwerpen.
Drukwerkdozen van microgolfkarton
Drukwerkdozen van microgolfkarton
Drukwerkdozen in microgolf karton voor het verpakken en transport van drukwerk of vellen kleinformaat A4. In bruine uitvoering met bundels losse bodems en losse deksels. Plat geleverd om makkelijk en plaatsbesparend op te slaan, maar eenvoudig uit te vouwen. Volgens de norm FEFCO 0304
Golfkartonnen verzendenvelop Suprawell 2
Golfkartonnen verzendenvelop Suprawell 2
Verzendenveloppen gemaakt van bruin golfkarton met rillijnen vanuit alle vier de hoeken. Sterke kraftliner kwaliteit met een vulhoogte tot 60 mm. Gemakkelijk te sluiten met een stripsluiting en de klep is voorzien van een geperforeerde tearstrip voor een snelle opening. Deze verzendenvelop is uitvouwbaar tot doosvorm waardoor ze ook geschikt is voor boeken, kleine machineonderdelen, enz.
10 out of 39 producten