A Gmund már várja a pályaműveket 

Pályázzon ön is a Gmund Award 2024-re!

A Gmund idén már kilencedik alkalommal keresi a Gmund papírokból készült kiemelkedő nyomtatott anyagokat és kreatív munkákat. Az idei mottó a „Fibers at work”. Használja ki ezt a lehetőséget, és küldje be legjobb projektjeit a Gmund Award 2024-re! Az áhított díj idén a következő kategóriákban kerül kiosztásra:

»  CSOMAGOLÁS  »  ÜZLETI »  MAILING  »  MAGÁN  »  KÖNYV  »  MŰVÉSZETI  »

Ezen kívül a fent felsorolt hat kategóriában a legkiemelkedőbb környezetbarát projektet a Zöld Innováció különdíjjal jutalmazzák.

Az idei díjakkal kapcsolatos minden információ itt található.

Nyomdák, kiadók, tervezők, ügynökségek, márkatulajdonosok és művészek a világ minden tájáról részt vehetnek - és a részvétel ingyenes.

Pályázzon ön is a Gmund Award 2024-re!
Pályázzon ön is a Gmund Award 2024-re!

Használja ki ezt a lehetőséget, és küldje be legjobb nyomtatási projektjeit a Gmund Award 2024-re! A regisztráció július 12-ig tart.

A Gmundnál már várják innovatív és kreatív pályaműveit!

A győzteseket 2024. szeptember 19-én hirdetik ki a Gmund am Tegernsee-i UNFOLDED fesztivál keretében.

Gmund Award pályázatához rendelje meg a papírt itt

Gmund Used
Gmund Used
A Gmund Used egy környezetbarát papír, aminek története van. A Gmund Used 100%-ban festéktelenített újrahasznosított papírból készül, így a papírhulladék új életre kel egy magas minőségű Gmund design papírban. A körforgás tökéletesen megvalósul, hiszen a papírhulladék rostjai a lehető legnagyobb mértékben felhasználásra kerülnek. A 10 szín, a jó merevség alkalmassá teszi a Gmund Used választékot a legváltozatosabb csomagolási projektekre is. A Gmund Used CO2 semleges. Természetesen a gyártás során nem lehet teljesen elkerülni a CO2 kibocsátást, így a kibocsátás 100%-át a Gmund különböző klíma védelmi projektekban való részvétellel ellentételezi.
Gmund Hanf
Gmund Hanf
A Gmund Hanf 10, 50 vagy 100%-ban kenderrostokból álló környezetbarát kreatív papír papír, fehér, mázolatlan, matt felülettel. A 10%-os kenderrost tartamú változat 90%-ban cellulózt tartalmaz, míg az 50%-os kenderrost tartalmú Gmund Hanf papírok 50%-ban újrahasznosított papírtartalommal bírnak. A kenderrostok nagyon fehérek, így a belőlük készült cellulózt nem kell annyira fehéríteni. A Gmund Hanf a hosszú kenderrostoknak köszönhetően jó szakítószilárdsággal és merevséggel rendelkezik, továbbá nedvesszilárdsága is kimagasló. A kenderrostokból készülő papír nehezen sárgul, élettartalma hosszabb a fa alapú cellulózból készült papíroknál. A hosszú kenderrostok különleges karaktert, jó tapintási érzetet és természetes megjelenést kölcsönöznek a Gmund Hanf papíroknak.
Gmund Hanf borítékok
Gmund Hanf borítékok
Gmund Hanf prémium borítékok, 2 méretben, 50 vagy 100% kender tartalommal. Fehér matt felület. Ablak nélküli. A 100%-ban Európából származó kender különleges hatást külcsönöz ezeknek a borítékoknak: puha tapintási érzetet és természetes megjelenést. A hosszú szálú kenderrostok gyorsan nönek, így a Gmund Hanf papírok és borítékok használatával csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat. A Gmund Hanf borítékok környezetbarát módon enyvezett záródásúak és fehér selyempapír béléssel rendelkeznek, mely exkluzív megjelenést külcsönöz nekik. A Gmund Hanf borítékok jól kiegészítik a Gmund Hanf papírokat, melyek 10, 50 vagy 100%-os kenderrost tartalommal elérhetőek.
Gmund Bio Cycle
Gmund Bio Cycle
A Gmund Bio Cycle egy mázolatlan, különféle rostok felhasználásával készülő környezetbarát papírcsalád. A Gmund Bio Cycle megtestesíti az ökológiai körforgást, akár 50%-os arányban gyorsan növő rostokat, mint fű, szalma, pamut, kender, és újrahasznosított papírt tartalmaznak a papírcsalád egyes tagjai. Az alapanyagok látható módon jelennek meg a papírokban, így erősítik az ön fenntarthatóság iránti elkötelezettségét hangsúlyozó üzeneteit. A különleges, natúr hatású felületek feltűnő megjelenést biztosítanak. A Gmund Bio Cycle család tagjai a széles grammsúlytartománynak köszönhetően alkalmasak minden grafikai vagy csomagolási feladatra.
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt
A Gmund Colors Matt egy 48 színből álló, famentes mázolatlan kreatív papír választék, mely 100-400g között érhető el (nem minden szín érhető el minden grammsúlyban). A választékot 48 színből álló borítékválaszték is kiegészíti. A Gmund Matt választék minden egyes színe tökéletesen harmonizál a másik 47 színnel így a létrehozható színkombinációk száma szinte végtelen. A papírcsalád további tagjai, a Gmund Colors felt, Gmund Colors Metallic és Gmund Colors transparent további lehetőségeket kínál kreatív projektjei megvalósításához. A Gmund Colors választék C02 semleges és rendelkezik a Cradle to Cradle Silver tanúsítással is.
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt
A Gmund Colors Matt egy 48 színből álló, famentes mázolatlan kreatív papír választék, melyet 48 színből álló borítékválaszték is kiegészít. A matt felületű borítékok több méretben, öntapadós és szilikonos záródással bélésnyomás nélküli kivitelben érhetőek el. A Gmund Colors Matt borítékok a Gmund colors papírcsalád minden tagjával használhatóak. Mivel a 48 szín mindegyik más színnel harmonizál, a kombinációs lehetőségek száma szinte végtelen.
Gmund Colors Metallic
Gmund Colors Metallic
Ez a kifinomultan csillogó felületű, már már háromdimenziós fényvisszaverő tulajdonságokkal felruházott papírcsalád része a Gmund Colors választéknak. Gondosan összeválogatott színpalettában készült, harmonizál a Gmund Colors kínálat többi elemével, így bizonyos árnyalatok matt, átlátszó és filc kivitelben is elérhetőek.
Gmund Colors Metallic
Gmund Colors Metallic
Prémium borítékok, famentes, fehér és színes, metalizált felület, szilikonos záródású, bélésnyomás nélkül
Gmund Colors Transparent
Gmund Colors Transparent
Kreatív papírok, famentes, áttetsző fehér & színes, matt felület, hozzáillő boríték
Gmund Colors Transparent
Gmund Colors Transparent
Prémium borítékok, famentes, áttetsző fehér & színes, matt felület, szilikonos záródású, bélésnyomás nélkül
Gmund Original Tactile
Gmund Original Tactile
A Gmund Original Tactile prémium üzleti kommunikációs papírok a fehér három különböző árnyalatában, matt felülettel. 90 és 100g-ban preprint garanciával. Minden üzleti célú kommunikációra és ezen is túl mutató számtalan egyéb felhasználásra alkalmas a Gmund Original választék, mely hatásos és elegáns közvetítője üzleti célú üzeneteinek. A Gmund Original Tactile papírok kiegészíthetők színben hozzáíllő Gmund Original Tactile borítékokkal.
Gmund Original Tactile borítékok
Gmund Original Tactile borítékok
A Gmund Original Tactile prémium borítékok a fehér három különböző árnyalatában, matt felülettel, szilikonos záródással, bélésnyomott kivitelben kiváló kiegészítői a Gmund Original üzleti levélpapíroknak. Minden üzleti célú kommunikációra és ezen is túl mutató számtalan egyéb felhasználásra alkalmas a Gmund Original választék, mely hatásos és elegáns közvetítője üzleti célú üzeneteinek.
Gmund Original Vergé
Gmund Original Vergé
A Gmund Original Vergé prémium üzleti kommunikációs papírok a fehér három különböző árnyalatában, vergé struktúrált felülettel. 90 és 100g-ban preprint garanciával. Minden üzleti célú kommunikációra és ezen is túl mutató számtalan egyéb felhasználásra alkalmas a Gmund Original választék, mely hatásos és elegáns közvetítője üzleti célú üzeneteinek. A Gmund Original Vergé papírok kiegészíthetők színben hozzáíllő Gmund Original Tactile borítékokkal.
Gmund Original Smooth
Gmund Original Smooth
A Gmund Original Smooth prémium üzleti kommunikációs papírok a fehér három különböző árnyalatában, simított felülettel. 90 és 100g-ban preprint garanciával. Minden üzleti célú kommunikációra és ezen is túl mutató számtalan egyéb felhasználásra alkalmas a Gmund Original választék, mely hatásos és elegáns közvetítője üzleti célú üzeneteinek. A Gmund Original Smooth levélpapírok kiegészíthetők színben hozzáíllő Gmund Original Tactile borítékokkal.
Gmund Heidi
Gmund Heidi
A Gmund Heidi magasnyomáshoz készült újrahasznosított kreatív papír. A gyártáshoz használt újrafeldolgozott rostok miatt szín- és felületkülönbségek, valamint mennyiségben és méretben is változó zárványok jellemzőek a papírra. Minden lap más és más. Minden lap egyedi. Használja a Gmund Heidi papírokat utánozhatatlan és megismételhetetlen alkotásokhoz.
Gmund 925
Gmund 925
A Gmund 925 irizáló fénnyel sugárzó felületéhez tiszta ezüstöt használ a gyártó. Ez tartósságot és időtlen eleganciát kölcsönöz a papírnak. Ennél az alapanyagnál különösen igaz, hogy a kevesebb néha több. A minimalista kialakítás és a kevesebb nyomtatás lehetővé teszi, hogy a papír beszéljen.
Gmund Cotton
Gmund Cotton
A Gmund Cotton papírcsalád a magasnyomó mesterek kedvence. A sokoldalúan használható, finom tapintású, elegáns, erős és tartós Gmund Cotton a legsikeresebb 100%-os pamut papír. Lenyűgöző eredményeket biztosít minden domborozási folyamatban, és új dimenziót ad az ofszetnyomtatásnak. Előállításához olyan pamutszálakat használnak, amelyek a ruhaiparban a gyapotfeldolgozás melléktermékei. Ez azt jelenti, hogy a pamutpapírhoz nem kell további növényeket termeszteni, ami különösen fenntarthatóvá teszi ezt az anyagot. A Gmund Cotton elegáns és természetes.
Gmund Cotton
Gmund Cotton
Prémium borítékok, fehér és színes, matt felület, szilikonos záródású, bélésnyomás nélkül, 100% pamut rostból készült
Gmund Wood Solid
Gmund Wood Solid
Kreatív papírok, famentes, fehér és színes, faerezet hatású felület (egy oldalon 300 és 350 g/m², mindkét oldalon 500 g/m²)

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.