Szolgáltatásaink

Szolgáltatások széles skálájával és testreszabott megoldásokkal a Papyrus megkönnyítheti mindennapjait. Ha szüksége van egyedi igényekre szabott termékekre vagy vállalkozásához igazított megoldásokra, vegye fel a kapcsolatot a Papyrusszal. Együtt találunk ki észszerű megoldásokat az Ön és vállalata számára.

Papyrus Cash&Carry áruház
Papyrus Cash&Carry áruház
Cash & Carry áruházunk a belvárostól néhány metrómegállónyira, könnyen megközelíthető helyen található, és nem csak értékesítési hely, de találkozási pont is, ahol nap mint nap személyesen találkozunk betérő partnereinkkel.
Egyedi csomagolási megoldások az Ön igényeire szabva
Egyedi csomagolási megoldások az Ön igényeire szabva
Személyre szabott megoldásokat keres csomagolóanyagok területén? Szeretné, hogy a csomagolás cégének reklámja legyen? Szeretné megvédeni értékes küldeményeit? Költséghatékony megoldásokat keres? Kollégáink minden igényre megtalálják az egyedi megoldást. Pontosan olyat, ami a legjobban megfelel az ön termékeinek vagy folyamatainak. 
  • Services menu
Vágási szolgáltatás
Vágási szolgáltatás
A Papyrus a kívánt méretre vágja íves papírjait, kartonjait vagy szintetikus anyagait - pontosan akkorára, amekkorára szüksége van.
Raktározás
Raktározás
Átmenetileg több helyre van szüksége, mert a raktárában feltorlódtak a raklapok? Hívjon minket, mert a mi raktárunk az ön raktára is lehet.
Mintaszolgálat
Mintaszolgálat
Ha papírválasztásban segítségre van szüksége, ha megnézné nyomtatás előtt az alapanyagok színét, felületét, vastagságát, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Higiéniai szolgáltatásaink
Higiéniai szolgáltatásaink
Higiéniai tanácsadás, próbatakarítás, gépbemutató, képzés. Tapasztalt higiéniai tanácsadóink megtalálják Önnek a legjobb megoldásokat.
Beszélgessünk
Beszélgessünk
Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megnézzük hogyan tudjuk a leghatékonyabban támogatni munkáját.
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minél jobban tudjuk támogatni Önt és vállalkozását.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.