Élettel teli színek 1989 óta

A Color Copy 35. születésnapja alkalmából visszagondolunk arra az útra, amely 1989-ben kezdődött, egy időben az első színes lézernyomtatók megjelenésével Európában. Az Ausztria szívében gyártott Color Copy úttörő volt, és olyan iparági óriásokkal együttműködve fejlesztették ki, mint a Canon, a Xerox és még sokan mások.

Az évek során a papír minősége és fehérsége állandó maradt. Ugyanakkor a termékcsalád fejlődött, lépést tartva a legújabb nyomtatási technológiákkal. Az olyan fejlesztésekkel, mint a ColorLok® beépítése, biztosítjuk, hogy a Color Copy továbbra is a digitális színes nyomtatás meghatározó alapanyaga maradjon minden lézer- és tintasugaras rendszerhez. Kivételes környezetvédelmi profilja az FSC® tanúsítvánnyal, az EU ökocímkével és a Cradle to Cradle Certified® Bronze tanúsítvánnyal teszi teljessé a tökéletes képet. 

Ma nem csupán egy terméket, hanem egy örökséget ünnepelünk:

Color Copy öröksége:

  • Csúcsminőség: A digitális színes nyomtatás lehető legjobb minősége - lézer és tintasugaras nyomtatáshoz.
  • Megbízhatóság: Megbízható eredmények az elsőtől az utolsó nyomatig.
  • Széles választék: Sokoldalú felhasználhatóság. A tökéletes papír 400 g/m2-ig.
  • Fenntarthatóság: Fenntartható választás, FSC® tanúsítvánnyal és bronz fokozatú Cradle to Cradle Certified® tanúsítvánnyal. Jó Önnek és a bolygónak.
  • 100%-os elégedettség: Bizonyított eredmények. Nincs papírelakadás. Csak kiváló minőségű, kockázatmentes végeredmény, amelyben megbízhat.

Tovább a Color Copy választékhoz

Color Copy A3-A4
Color Copy A3-A4
Digitális papír színes lézer és inkjet nyomtatáshoz. Famentes, magas fehérségű, mázolatlan, speciálisan kezelt, simított felület, az éles nyomtatási képért. Magas minőségű színes nyomtatásra digitális nyomtatókhoz, de a ColorLok technológiának köszönhetően alkalmas színes inkjet nyomtatókban való nyomtatáshoz is. A Color Copy választék C02 semleges. Általános irodai felhasználásra: dokumentumok vagy prezentációk nyomtatására, professzionális digitális nyomtatásra: marketing anyagok, brosúrák nyomtatására, kreatív anyagokhoz: képek, fényképek, grafikák poszterek nyomtatására, de üdvözlőlapok, levelezőlapok oktatási anyagok nyomtatására is ideális választás.
Color Copy SRA3
Color Copy SRA3
A Color Copy digitális papír színes lézer és inkjet nyomtatáshoz. Famentes, magas fehérségű, mázolatlan, speciálisan kezelt, simított felület, az éles nyomtatási képért. Magas minőségű színes nyomtatásra digitális nyomtatókhoz, de a ColorLok technológiának köszönhetően alkalmas színes inkjet nyomtatókban való nyomtatáshoz is. A Color Copy választék C02 semleges. Általános irodai felhasználásra: dokumentumok vagy prezentációk nyomtatására, professzionális digitális nyomtatásra: marketing anyagok, brosúrák nyomtatására, kreatív anyagokhoz: képek, fényképek, grafikák poszterek nyomtatására, de üdvözlőlapok, levelezőlapok oktatási anyagok nyomtatására is ideális választás.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.