LFP Media (Solvent, UV, Latex, Waterbased)

LFP Media: Katso koko Papyruksen LFP Media (Solvent, UV, Latex) -valikoima.

Yupo Tako XAD 1082 Ecosolvent
Yupo Tako XAD 1082 Ecosolvent
Valkoinen polypropyleenikalvo, joka tarttuu tasaisille pinnoille ilman liimaa. Soveltuu EcoSolvent-painotekniikalle.
Yupo Tako XAD 1069 UV
Yupo Tako XAD 1069 UV
Valkoinen polypropyleenikalvo, joka kiinnittyy tasaisille pinnoille ilman liimaa. Soveltuvuus: UV-inkjet ja silkkipaino.
YUPOJelly® XAD 1068
YUPOJelly® XAD 1068
Synteettinen materiaali, liimaton itsekiinnittyvä PET-kalvo, läpinäkyvä, sileä. Soveltuvuus: UV-offset, UV-screenprint ja digitaalinen UV-tulostus. Sisäkäyttöön.
Ahlstrom Easy Life Spray
Ahlstrom Easy Life Spray
PVC-vapaa vaihtoehto erittäin tasaisella pinnalla, jonka vuoksi materiaali soveltuu erittäin vaativiin aiheisiin. Paloluokiteltu.
Polysol Pop-up Film Satin
Polysol Pop-up Film Satin
Vedenkestävä polyesterikalvo nopeasti kuivuvalla satiinipinnalla. Harmaan taustapuolen ansiosta opasiteetti on erinomainen. Soveltuu erinomaisesti pop-up-käyttöön.
At Graphix Polyester Photo Fabric
At Graphix Polyester Photo Fabric
Paloluokiteltu polyesterikangas roll-upeihin, bannereihin, näköesteisiin, roikkuviin bannereihin, rullattaviiin bannereihin ja näyttelygrafiikoille.
At Graphix Polyester Canvas
At Graphix Polyester Canvas
Taipuisa, pehmeä polyesterikangas.
Drytac® SpotOn
Drytac® SpotOn
SpotOn® on 100μ paksuinen tulostettava monomeerinen PVC-kalvo, jossa on pistekuvioitu, irrotettava paineella aktivoituva polyakrylaattiliima. Liima on suojattu, silikonisella taustapaperilla. Tämä korkealaatuinen, tulostuskalvo hyvällä värien toistolla, on kehitetty erityisesti helppoon, kuplattomaan asennukseen monenlaisille pinnoille. SpotOn® on saatavilla: kirkkaana mattana, kirkkaana kiiltävänä, valkoisena mattana, valkoisena kiiltävänä. Irtoaa helposti 12 kuukautta asennuksesta. Ideallinen sisämainontaan, ikkunamainontaan ja lyhytaikaiseen ulkomainontaan. Asennus onnistuu ilman työkaluja ilman ilmakuplien jäämisen riskiä.
Grafiprint M010P Transparent Gloss Monomeric
Grafiprint M010P Transparent Gloss Monomeric
Grafiprint M010P on pehmeä, sileä, kadmium-vapaa, monomeerinen kalanteroitu tulostuskalvo/laminaatti, läpinäkyvä kiiltävä PVC-kalvo, paksuus 80 µm, jossa on pysyvä kirkas paineella aktivoituva dispersiopohjainen akryyliliimalla sekä korkealaatuinen silikoninen taustapaperi. Soveltuu sekä tulostuskalvoksi että laminaatiksi. Käyttökohteena kaikki tasaiset pinnat, sisätiloissa ja lyhytaikaisesti ulkokäytössä. 3 vuoden käyttöikä ulkokäytössä. Tulostettavissa eco- ja solvent-, latex- ja UV-tulostimilla.
Grafiprint P20P Transparent Gloss Polymeric
Grafiprint P20P Transparent Gloss Polymeric
Grafiprint P20P on pehmeä, sileä, kadmium-vapaa, polymeerinen kalanteroitu laminaatti/tulostuskalvo, läpinäkyvä kiiltävä PVC-kalvo, paksuus 75 µm, jossa on pysyvä kirkas paineella aktivoituva liuotinpohjainen akryyliliima sekä korkealaatuinen silikoninen taustapaperi. Soveltuu sekä tulostuskalvoksi että laminaatiksi. Sopii erinomaisesti kaikkiin käyttökohteisiin tasaisilla ja hieman kaarevilla pinnoilla, sisätiloissa sekä pitkäaikaisessa ulkokäytössä. 5 vuoden käyttöikä ulkokäytössä. Tulostettavissa eco-ja solvent-, latex ja UV-tulostimilla.
10 / 37 tuotteet