JAC® Acetatsilke

Selvklæbende folie, produceret af celluloseacetatefibre, hvidt
Trykmetoder
Absorberende kvalitet der er egnet til offset, UV-offset og serigrafi. Brug eventuelt sprøjtepulver med en passende partikelstørrelse.
Raster
Anbefalet raster op til 80 l/cm (200 lpi). Ved brug af anden rasterteknologi bør test udføres. Valget af farveprofil og den maksimale farvemætning foretages af det enkelte trykkeri, der bør tage hensyn til forskellige elementer ved trykningen som f.eks. papirtyper, trykfarver, duge samt øvrigt udstyr.
Trykfarve
Velegnet til offsetfarver, oxidationstørrende farver, UV-farver samt serigrafifarver.
Modtryk
Standardmodtryk. Undgå øget modtryk.
Tørretid
Tørreprocessen for oxidationstørrende farver og standard-offsetfarver er som regel 24-48 timer, afhængig af farvemængden der anvendes.
Efterbehandling
Velegnet til UV-, olie- og vandbaseret lak.
Info om håndtering
For at papiret skal beholde sin jævnhed bør det opbevares i et lokale med en relativ fugtighed mellem 45-55% i 20-23° C. Papiret bør opbevares i den originale emballering indtil tryksart. Eksteme ændringer i luftfugtighed og temperatur bør undgås.
Ansvarsfraskrivelse, tekniske specifikationer
Alle oplysninger er i henhold til fabriksmålinger. Der kan forekomme generelle afvigelser, der er sædvanlige indenfor branchen.
Ansvarsfraskrivelse, tryk- og efterbehandlingsteknikker
Ved alle tryk- og efterbehandlingsteknikker skal leverandørens anbefalinger til maskiner, trykfarver, lim, laminering og foliering etc. følges. Papyrus er ikke ansvarlig for reklamationer som opstår som følge af forkert anvendelse.