Ha kul med YUPO® och fotbolls-EM!

Många av oss älskar fotboll, och vi på Papyrus vill dela glädjen med dig. Följ varje match och alla resultat på vägen till finalen med vår resultataffisch som är tillverkad av YUPO®-material.

Förutom att du och dina fotbollsälskande kollegor har kul när ni uppdaterar resultaten, kan du också inspireras att dyka ner i alla spännande syntetiska produkter i vårt YUPO®-sortiment. Läs mer här nedan.

Mästerskapet spelas i Tyskland, startar den 14 juni och pågår till den 14 juli. Även om Sverige inte är med önskar vi er en härlig sommar med mycket spännande fotboll och må det (näst) bästa laget vinna!
 

Fakta om YUPO®-affischen
Affischen är i 84x60 cm och  tryckt på YUPO® Plus, ett polypropylenbaserat material som kombinerar det bästa från både syntet- och pappersvärlden. YUPO® Plus kan tryckas på båda sidor med normala offsetfärger, i offset och screentryck (rekommenderas inte för UV-offset).

Användningsområden med YUPO® Plus: Kartor, flyers, affischer, manualer, menykort 


Fakta om de YUPO®-stickers som används till affischen
De är tillverkade av YUPO® Tako, ett limfritt, självhäftande vitt PET-baserat material. Tack vare sin limfria mikrosugstruktur fäster YUPO® Tako på plana ytor precis som en bläckfisk och lämnar inga klibbiga rester efter sig när den tas bort.

Användningsområden för YUPO® Tako: Musmattor, POS-material, dekorationer, banners, reklam för varuautomater

YUPO® Plus
YUPO® Plus
Tvåsidig, vit, matt, formpressad polypropen (PP). Mycket slitstarkt syntetiskt material som är rivstarkt, vattenavvisande och resistent mot olja. Temperatur- och kemikaliebeständigt. Lämplig för 4-färgs offsettryck med standardtryckfärger till papper. Kan tryckas på båda sidor.
YUPO® Tako (Offset/Screenprint)
YUPO® Tako (Offset/Screenprint)
Syntetiska material, självhäftande PP-baserad folie utan lim, vit, smooth, bi-dimensional oriented film, för offset och screentryck, Mycket hållbar, vattenavvisande-, rivstarkt-, temperatur-, och kemisktbeständigt
SuperYUPO®
SuperYUPO®
Syntetiska material, polypropylenbaserat, vit, mycket slät yta, för offset och screentryck, bi-dimensional oriented film, Mycket hållbar, vattenavvisande-, rivstarkt-, temperatur-, och kemisktbeständigt
YUPO® Blue
YUPO® Blue
Syntetiska material, polypropylenbaserat, vit, smooth, för HP Indigo, bi-dimensional oriented film, Mycket hållbar, vattenavvisande-, rivstarkt-, temperatur-, och kemisktbeständigt
YUPO® Tako Blue
YUPO® Tako Blue
Högvitt, syntetiskt material tillverkat av polypropylen och med en slät, matt yta som är anpassad för offsettryck. Yupo® FEB ger utmärkt tryckresultat och har kort torktid. Yupo® FEB är mycket hållbart och är motståndkraftigt mot vatten, fett, kemikalier och UV-strålning.
YUPO® Tako LFP (Waterbased)
YUPO® Tako LFP (Waterbased)
Vit polypropylenfolie som fäster på släta ytor utan adhesiv, anpassad för pigmenterat bläck.
YUPO® Jelly LFP (Latex/UV Digital/UV Screen)
YUPO® Jelly LFP (Latex/UV Digital/UV Screen)
Syntetiska material, självhäftande PET-baserad folie utan lim, transparent, smooth, för UV-offset, för UV-screenprint och UV digital print, för applikationer inomhus
YUPO® Tako LFP (Eco Solvent)
YUPO® Tako LFP (Eco Solvent)
Vit polypropylenfolie som fäster på släta ytor utan adhesiv, anpassad för EcoSolvent.
YUPO® Tako LFP (UV Screen, UV Digital)
YUPO® Tako LFP (UV Screen, UV Digital)
Vit polypropylenfolie som fäster på släta ytor utan adhesiv, anpassad för UV-inkjet och Screen.
YUPO® Tako (Laser/UV)
YUPO® Tako (Laser/UV)
Syntetiska material, självhäftande PET-baserad folie utan lim, vit, smooth, bi-dimensional oriented film, för torrtoner, Mycket hållbar, vattenavvisande-, rivstarkt-, temperatur-, och kemisktbeständigt
YUPO® XXL LFP (UV Digital, Screenprint)
YUPO® XXL LFP (UV Digital, Screenprint)
YUPO är idealisk för stora format. Särskilda egenskaper som rivstyrka, hållbarhet och en vattenavvisande yta är de bästa förutsättningarna för utomhusbruk. Den matta ytan och den briljanta färgåtergivningen av tryckfärgerna ger ett fascinerande och långvarigt intryck.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.