Skapa den ultimata körglädjen med Omega-Skinz™

Nu kan du erbjuda dina kunder en oemotståndlig bilfoliering! Vi har utökat vårt sortiment av media till storformatsprint med Omega-Skinz - ett unikt sortiment av gjutna folier och laminat.

De är konstruerade för att säkerställa ultrasnabb och problemfri montering på stora och små ytor på bilar, motorcyklar, båtar, lastbilar och bussar.

Omega-Skinz är ett koncept där allt är genomtänkt in i minsta detalj. Den mjuka, flexibla självhäftande gjutna folien, som är 3D-formbar med värme, formas mycket lätt på både konkava och konvexa ytor.
 

Omega-Skinz består av:

OBS: Längst ner finns länkar till hela sortimentet eller klicka här

                  

         
      Omega-Skinz Print Film för fantasifulla skapelser
Den har en unik förmåga att absorbera färg, vilket ger mer färgdjup och skarpare färger. Metallpigmenten i folien förblir synliga under hela printet. Sammantaget ger effekterna och egenskaperna en framhävd premiumlook.
         
      Skapa din egen färg med Omega Skinz Print Film
Letar du efter en specifik färg som inte finns? Inga problem. Du skapar bara din egen färg. Använd OS-502 Silver Spirit för metalliska färgeffekter. Om du önskar djupa och fräscha färger, använd OS-501 Pearl of Wisdom. Välj slutligen rätt laminat från Omega-Skinz och din egen färg blir verklighet.
         

      Stärk din foliering med rätt laminat
Omega Skinz Laminate kan ge en unik effekt åt motivet och fordonet. Vill du framhäva fordonets form och konturer eller efterlikna effekten av en matt billack? Använd då OS-510 laminatet. Om du vill ha en extremt högglansig effekt där små repor automatiskt försvinner, använd OS-513 Polished Pleasure. Ska din design vara helt matt är OS-511 Silky Satisfaction det rätta valet.

 

Goda skäl att använda Omega-Skinz Print Film  
 • Folien har ett grått, repositionerbart permanent lim som garanterar en ultrasnabb och problemfri installation.
 • Två av de tre folierna (OS-501 och OS-502) har pärlemor- respektive silvermetallic-pigment i ytan, vilket ger en lyxig effekt.
 • Motiven får en djup färg och börjar glittra när de utsätts för solljus.
 • Färger och bilder får mer liv med metalliska och pärlemorspigment.
 • De utmärkta tryckegenskaperna gör det möjligt att skapa och visa mycket detaljerade bilder.
 • Fordonets former framhävs eftersom skugga, ljus och färgdjup i folien framhäver konturerna.
 • Silverprintfolien ger en metallisk effekt till varje motiv.

 

   


Omega-Skinz Wrapping Film - extraordinär folie i 59 olika färger och effekter.

Klicka här för att se alla färger i Omega-Skinz Wrapping Film


Goda skäl att använda Omega-Skinz Wrapping Film

 • Extremt formbar folie som kan värmas in i djupa kanaler utan att färgen påverkas.
 • Ren avtagbarhet så att limrester på bilen undviks när du tar bort folien.
 • Grått lim säkerställer att originalfärgen inte lyser igenom och påverkar uttrycket.
 • Osynliga luftkanaler och repositionerbart lim säkerställer enkel och snabb installation.
 • Möjlighet att få folien producerad i nästan vilken färg som helst och med samma färgdjup som billack.

 

   


En unik, stark och stabil folie
Omega-Skinz Wrapping Film är konstruerad på ett annat sätt än många konventionella folier. De består av olika lager som absorberar foliens spänningar under sträckning och formning. Toppskiktet är en transparent PVC-film som ger grundskiktet extra färgdjup. Omega-Skinz Wrapping Film gjuts som ett 2-pass eller 3-pass system, varvid de olika lagren till slut bildar ett homogent lager. Resultatet är en stark och stabil folie under appliceringen, som blir mycket mjuk och smidig när den värms upp med värmepistol eller infraröd lampa. Båda egenskaper är idealiska för stora ytor och komplexa former som kofångare, spoilers och dörrhandtag.


Din leverantör av rullar, ark och system för storformat
Under de senaste åren har vi investerat i att avsevärt utöka vårt sortiment av printmedia och system för storformatsprint. Samtidigt har vi utökat teamet med personer som har expertis inom området. Det betyder att vi har ett konkurrenskraftigt sortiment, som vi fortsätter att bredda med nya produkter från erkända leverantörer. Vi kan tillgodose de allra flesta behov av rullar, ark och system för storformatsprint. Se hela sortimentet här.

Kontakta oss
Om du har frågor eller vill veta mer om möjligheterna med Omega-Skinz eller andra produkter i vårt sortiment för storformat är du välkommen att kontakta Affärsservice, din säljare hos oss eller fylla i formuläret nedan.
 

Tack för visat intresse, vi hör av oss!

 

Se hela sortimentet av Omega Skinz:

Omega-Skinz™ Print Film

Unikt sortiment av gjuten folie för foliering av bilar, motorcyklar, båtar, lastbilar och bussar. Folien har ett grått repositioneringsbart permanent lim, som säkrar snabb och problemfri montering. Två av folierna har metallisk- eller pärlemopigment som ger djupare färg och lyxiga effekter. Upp till 10 års hållbarhet för blankvit (OS-500). Upp till 5 års hållbarhet för silver och pärlemo (OS-501 och OS-502). Rekommenderade laminat: OS-510 Razor blade, OS-511 Silky Satisfaction, OS-512 Clearcoat och OS-513 Polished pleasure.

Omega-Skinz™ Wrapping Film

Unikt sortiment av gjuten folie för foliering av bilar, motorcyklar, båtar, lastbilar och bussar. Folien har osynliga luftkanaler och ett grått repositioneringsbart permanent lim, som säkrar snabb och problemfri montering. Några av foliens unika egenskaper är möjligheten att producera den i nästan vilken färg som helst och med samma färgdjup som fordonsfärg. Extremt formbar som kan värmas in i djupa kanaler utan att färgen påverkas. Ren avtagbarhet så att limrester på bilen undviks. Grått lim säkerställer att fordonets originalfärg inte lyser igenom och påverkar designen.

Omega-Skinz™ Laminate

Gjuten laminatserie i 30-40 my för Omega-Skinz folier. Med olika glanstyper och printfolier finns goda möjligheter att skapa extraordinär bildekor i färger. OS-510, OS-511 och OS-512 ger upp till 7 års hållbarhet. OS-513 garanterar upp till 10 års hållbarhet.