Den naturliga vägen för miljömedveten kommunikation

Natural Evolution känns som det rätta pappersvalet – bokstavligt talat – i samma stund som du upplever seriens anmärkningsvärt matta yta. Serien ger också fantastiska trycksaker. Vi rekommenderar Natural Evolution på grund av dess speciella pigmentering som ger bildåtergivning av hög kvalitet. Natural Green Evolution är det senaste tillskottet i sortimentet. Producerad av 100% returfiber är Natural Green Evolution ett naturligt val som ger dig allt du kan förvänta dig till en trycksak.
 


Båda kvaliteter har god styvhet och hög bulk (1,4), vilket gör dem idealiska för högkvalitativa förpackningar. Papperen möjliggör fantastisk bildåtergivning med hög färgintensitet, skärpa och kontrast. Den sublima matta bestrykningen gör dem ytterst lämpliga för en mängd olika efterbehandlingstekniker. Välj mellan vitt och elfenben, i ytvikter från 120 till 320 g.
 

        

Natural Green Evolution sänder miljövänliga signaler. Det är ett 100% returfiberbaserat papper av högsta kvalitet som är FSC® 100% Recycled-certifierat. Det gör papperet till det naturliga valet för högkvalitativa trycksaker som ska sticka ut från mängden. Natural Evolution är tillverkat av jungfrufibrer och är även det FSC®-certifierat.

 

 

Är du nyfiken? 

Upplev själv hur båda papperen i Natural Evolution-serien känns genom att kostnadsfritt beställa provboken. Den innehåller både tryckta och otryckta prover av papperen.

Fyll i formuläret nedan så vi sänder dig ett exemplar av provboken. Har du frågor om Natural Evolution är du välkommen att kontakta oss.

 
 

 

Tack för din förfrågan. Vi sänder boken till dig.

 

Läs mer om Natural Evolution-serien i vår produktkatalog här:

Natural Green Evolution

Effektpapper, vit, bestruket, matt, hög bulk, tillverkat av 100% returfiber

Natural Evolution

Effektpapper, träfritt, i olika vita nyanser, bestruket, matt, hög bulk, hög styvhet

 

Nyheter från Papyrus

Till nyhetssida

 
 

Papyrus Competence Center

Beställ A4-prover och helark