Köp Algro Design® hos Papyrus

Vi är glada att kunna meddela att vi utökar vårt kartongsortiment med Algro Design® Advanced, Algro Design® Duo och Algro Design® Nature. Alla tre med fantastisk vithet och silkeslen känsla.

Sortimentet är på plats och vi arbetar intensivt för att alla detaljer ska bli klara så att du kan placera dina orders. Vi förväntar oss att allt ska vara på plats under januari 2020. Håll utkik här, vi uppdaterar dig när vi har något nytt om Algro Design®-kvaliteterna.
 

 

Med sin högbestrukna framsida och lättbestrukna baksida är Algro Design® Advanced det perfekta valet för dina premiumförpackningsprojekt eller din high-end grafiska produktion. Med möjligheten till mer färgglans på baksidan är Algro Design® Advanced designad för att höja dina varumärken med exklusiv kartongkänsla.
 
 

 

Algro Design® Duo är högbestruken på båda sidor. De två identiska sidorna ger dig de bästa resultaten med helt enhetligt tryckresultat. Det hjälper till att lyfta ditt projekt till en nivå som är svår att matcha. Algro Design® Duo används för seriösa high-end uppdrag och kommer alltid ge oöverträffade resultat.
 
  Denna ensidiga kvalitet har - som de andra två - en högbestruken framsida, men en obestruken baksida. Algro Design® Nature sätter standarden i färgåtergivning och är perfekt för krävande grafiska och premiumförpackningslösningar.


Använd väntetiden klokt.
Om du inte redan har ett konto på Papyrus e-Shop kan du enkelt få ett. Registrera dig online, när det passar dig. Du kan beställa varor från hela vårt sortiment, se våra lagersaldon, dina egna priser och hitta utgående artiklar till nedsatta priser – och mycket mer.

 

Nyheter från Papyrus

Till nyhetssida

 

Papyrus e-Shop - instruktionsfilm

Till instruktionsfilm (engelska)