45% rabatt – Ett magnetiskt erbjudande!

Till och med den 31 januari 2020 kan du välja mellan tre olika magnetfolier/järnfilm på rulle som är nedsatt med 45% rabatt på listpris.

Magnetfolier med ett snyggt tryck kan uppgradera alla magnetiska ytor snabbt, till exempel kylskåp och bilar. Att ändra budskap och kampanjer i butik, på kontor eller mässor har aldrig varit enklare att hantera och montera.

Se erbjudandet här.

Du tar del av rabatten på 45% genom att beställa online (logga in här), ringa till din säljare på Papyrus eller kontakta Affärsservice på order.se@papyrus.com eller via telefon 020 255 255.

Du hittar produkterna här:

Magnetic Foil

Magnetfilm är ett flexibelt material i rullar, för montering på metallytor. Är anpassat för att printas med solvent och UV-bläck. Lämplig för montering av tryck eller text. Kan printas och skäras i önskat format. Den kan också köpas i ark, ring för att få en offert.

FerroFilm

Ferrofilm white 0,18 är en 180my pritbar PET film med Ferro / järnbeläggning på baksidan. Beläggingen gör filmen lätt att montera på magnetiska ytor. För butiker, mässor etc. ECO-solvent, solvent, UV and Latex print systems.

 

Nyheter från Papyrus

Till nyhetssida

 

Papyrus e-Shop - instruktionsfilm

Till instruktionsfilm (engelska)