Tejp och Förslutning

Dubbelhäftande tejp 4646
Dubbelhäftande tejp 4646
3M VHB tejp 4646 är en mörkgrå, dubbelhäftande akrylfoamtejp som skapar en stark fog mellan metalldelar. Tejpen har hög temperaturbeständighet och bra vidhäftning mot ytor med hög ytenergi. Den är passar perfekt för sammanfogning av metalldetaljer innan pulverlackering.
Smältlim Q3175
Smältlim i form av granulat.
Packtejp PP/naturgummi maskinrulle
Packtejp PP/naturgummi maskinrulle
Packtejp med ryggmaterial av polypropylen (PP) och naturgummi som häftämne. PP-tejp har högre elasticitet än PVC-tejp och tål därför chockbelastning bättre. Dessutom är tåligheten mot kyla och värme bättre.
Packtejp PP/ Hotmelt handrulle
Packtejp PP/ Hotmelt handrulle
Packtejp med ryggmaterial av Polypropylen (PP) och häftämne av hotmelt. Hotmelt är särskilt lämpligt att använda sig av vid förslutning av wellådor med högt innehåll av returfiber. Mycket aggressivt häftämne. Lättavrullad med lösningsmedelsfritt häftämne.
Packtejp PP akryl handrulle
Packtejp PP akryl handrulle
tesa® 64014 är en packtejp som rullas ut tyst och erbjuder utmärkt vidhäftningskvalitet. Tejpen har lång livslängd och kan kan hanteras enkelt av alla manuella tesa® tejphållare. Finns i färgerna brun eller transparent.
Bandningstejp Tesa 4590
Bandningstejp Tesa 4590
tesa® 4590 är en monoriktad filamenttejp som är baserad på glasfiber som är fastlaminerade på en folie av polyester. Tejpen används för industriell buntning, palletering och montering. tesa® 4590 kombinerar hög draghållfasthet med en mycket låg töjbarhet.
Häftklammer rulle
Häftklammer rulle
Häftklammmer på rulle till häftare. Anpassade för olika tjocklekar och storlekar. Finns för manuell och maskinell förslutning.
Maskeringstejp 4334
Maskeringstejp 4334
Avsedd för vanligt målningsarbete med efterföljande lufttorkning.
Lockhäftare A.18
Lockhäftare A.18
Lockhäftare A.18 Roll för klammerrullar med benlängderna 15 - 15 mm.
Lockhäftare D.18
Lockhäftare D.18
Lockhäftare D.18 Roll är en luftdriven / pneumatisk kartonghäftare. En stabil maskin som försluter wellkartonger och wellådor snabbt, säkert och effektivt.
10 av 93 produkter