Städdukar

Tork W8 vikt extra kraftig Rengöringsduk
Tork W8 vikt extra kraftig Rengöringsduk
På arbetsplatser tar pappersrullar och hyrdukar mycket plats – vår allroundduk kan hantera många olika uppgifter, vilket sparar dig tid och pengar. Denna slitstarka duk är mångsidig och kan användas med de flesta lösningsmedel. Rengöringsduken tar enkelt bort olja, smörjmedel och smuts tack vare den höga absorptionsförmågan. Dessutom skyddas händer från hetta och metallspån, vilket bidrar till en säkrare arbetsmiljö. Med hjälp av exelCLEAN® ger de här dukarna ett professionella resultat.
Vileda Wettex Soft Trasa
Vileda Wettex Soft Trasa
Originalet! Ända sedan 1949 har Wettex svampduk varit bästsäljande i sitt slag. Under åren har konceptet utvecklats och förfinats och dagens duk har en överlägsen uppsugningsförmåga.
Vikan Rengöringsvante 260mm
Vikan Rengöringsvante 260mm
Vikans rengöringsvante är lämplig för rengöring av alla hårda ytor och används ofta på räcken av rostfritt stål. När den används torr drar mikrofibrerna till sig damm, smuts och hår med hjälp av statisk elektricitet. När du använder vanten fuktig lossar den smuts och fett.
Jonmaster Ultra mikrofiberduk
Jonmaster Ultra mikrofiberduk
Microfiberduk med hög mekanisk rengöring, lämplig för de flesta material, dock ej skrovliga eller möbelpolishbehandlade ytor.
Nordex Wizzo Svampduk
Nordex Wizzo Svampduk
Svampduk.
Microfiber polish
Microfiber polish
Denna duk är utformad för att användas torr eller fuktig utan kemikalier och den lämnar inte några märken. Perfekt för rengöring av fönster, speglar och svårpolerade ytor av rostfritt stål och blank metall.
Textilfiberduk i dispenser
Textilfiberduk i dispenser
Textilfiberdukar av riven sammanpressad textilfiber bestående av bomull och viskos samt bindemedel bestående av polypropylen.
Vikan Original mikrofiber duk 32x32cm
Vikan Original mikrofiber duk 32x32cm
Denna mikrofiberduk med unika rengöringsegenskaper avlägsnar upp till 99,9 % av bakterierna. Duken fungerar genom att dra till sig smuts med kapillärkraft eller statisk elektricitet. Vid användning torr tar den upp minsta damm- och smutspartiklar. Vid användning fuktig absorberar den smuts och fett med kapillärkraft.
Tork W10 Precision Rengöringsduk
Tork W10 Precision Rengöringsduk
Allroundduk är stark och flexibel nog för alla dina professionella städbehov. Personalen kan med trygghet ta hand även om känsligare ytor – det låga fibersläppet ser till att ömtåliga ytor blir skonsamt rengjorda. Allrounddukarna kommer i en praktisk hink som du enkelt kan addera kemikalier i, för att göra egna våtdukar till tuffare uppgifter. Hinkens utmatning av en duk i taget och ett tättslutande lock hindrar dukarna från att torka ut, för långvarig och effektiv användning.
Suma Lavette Hygienduk
Suma Lavette Hygienduk
Utmärk rengöringsduk där det ställs höga krav på hygien. Innehåller en antibakteriell agent och är tvättbar upp till 15 ggr. Vit.
10 av 31 produkter