LFP självhäftande

LFP självhäftande: Se Papyrus omfattande sortiment av LFP självhäftande.

Kategorier (0)
HP Permanent gloss adhesive
HP Permanent gloss adhesive
Glättad självhäftande vinyl. Materialet är prisvärt och högkvalitativt och passar till en mängd inom- och utomhus applikationer.
HP Permanent matt adhesive
HP Permanent matt adhesive
Permanent, matt, självhäftande vinyl. Materialet är prisvärt, högkvalitativt och passar till en mängd inom- och utomhus applikationer.
Outlet-artiklar finns
Premium Vinyl Gloss
Premium Vinyl Gloss
Permanent självhäftande PVC-vinyl för inomhusbruk. Med pigmenterat bläck kan den även användas för kortare utomhusapplicationer.
Drytac® SpotOn
Drytac® SpotOn
Drytac Spot On är en monomer avtagbar folie. Det avtagbara adhesivet är som små prickar. Det ger enkel, snabb montering och lätt att ta bort. Folien går även att använda på plana ytor utomhus under korta perioder. Folien är avtagbar upp till 12 månader från montering.
GrafiPrint Transparent Gloss Monomeric
GrafiPrint Transparent Gloss Monomeric
Mjukt, kadmiumfritt, monomerkalanderat, transparent glansigt PVC-laminat, försett med permanent tryckkänsligt dispersionsbaserat akrylhäftmedel. Limmet är skyddat av ett silikonpapper av hög kvalitet. Kan också skrivas ut på alla solvent, ecosolvent, latex och UV-skrivare.
GrafiPrint Transparent Gloss Polymeric
GrafiPrint Transparent Gloss Polymeric
Mjukt, kadmiumfritt, polymerkalanderat, transparent glansigt PVC-laminat, som tillhandahålls med ett permanent tryckkänsligt lösningsmedelsbaserat akrylhäftmedel. Limmet är skyddat av hög kvalitet silikonpapper. Kan också skrivas ut på alla lösningsmedelsskrivare solvent, ecosolvent, latex och UV-skrivare.
GrafiPrint White Gloss AirEscape Polymeric
GrafiPrint White Gloss AirEscape Polymeric
Mjuk, kadmiumfri, polymerkalanderad, vitglansig PVC-film, avsedd för användning på solvent, ecosolvent, latex och UV-skrivare. Filmen är försedd med ett permanent tryckkänsligt, grå lösningsmedelsbaserat akrylhäftmedel. Tack vare det grå limmet är filmen mycket mindre transparent. Limmet är skyddat av ett högkvalitativt strukturerat silikonpapper, vilket ger produkten en AIR ESCAPE-effekt.
GrafiPrint White Glossy AirEscape
GrafiPrint White Glossy AirEscape
Mjuk, kadmiumfri, polymergjuten, vitglansig PVC-film, avsedd för användning på solvent, ecosolvent, latex och UV-skrivare. Filmen är försedd med ett permanent tryckkänsligt, grå lösningsmedelsbaserat akrylhäftmedel. Tack vare det grå limmet är filmen mycket mindre transparent. Limmet är skyddat av ett högkvalitativt strukturerat silikonpapper, vilket ger filmen en luftflödeseffekt för att underlätta applikationen. Specifikt lim för att säkerställa extrem glidbarhet vid applicering, vilket minimerar applikationstiden.
GrafiPrint White Gloss Monomeric
GrafiPrint White Gloss Monomeric
Mjuk, kadmiumfri, monomerkalanderad, vitglansig PVC-film, avsedd för användning på solvent, ekosolvent, latexskrivare och UV-skrivare. Filmen är försedd med ett permanent tryckkänsligt dispersionsbaserat akrylhäftmedel. Limmet är skyddat av ett silikonpapper av hög kvalitet.
GrafiPrint White Matt Polymeric
GrafiPrint White Matt Polymeric
Mjuk, kadmiumfri, polymerkalanderad, vit matt PVC-film, avsedd för användning på solvent, ecosolvent, latex och UV-skrivare. Filmen är försedd med ett permanent tryckkänsligt lösningsmedelsbaserat akrylhäftmedel. Limmet är skyddat av ett silikonpapper av hög kvalitet.