Hygien, städ och packprodukter

Tork W8 vikt extra kraftig Rengöringsduk
Tork W8 vikt extra kraftig Rengöringsduk
På arbetsplatser tar pappersrullar och hyrdukar mycket plats – vår allroundduk kan hantera många olika uppgifter, vilket sparar dig tid och pengar. Denna slitstarka duk är mångsidig och kan användas med de flesta lösningsmedel. Rengöringsduken tar enkelt bort olja, smörjmedel och smuts tack vare den höga absorptionsförmågan. Dessutom skyddas händer från hetta och metallspån, vilket bidrar till en säkrare arbetsmiljö. Med hjälp av exelCLEAN® ger de här dukarna ett professionella resultat.
Plunger
Plunger
Gummisugkopp med skaft för rensning av igensatta avlopp. Tål 75°C.
Clax Delta G 11A2 Tvättmedel
Clax Delta G 11A2 Tvättmedel
Clax Delta free är ett flytande alkaliskt tvättmedel uppbyggt av en kombination av alkali, fosfat, silikat och skyddskolloid, för användning i mjukt och medelhårt vatten.
Clax 200 G Tvättmedel
Clax 200 G Tvättmedel
Clax 200 G free är en koncentrerad flytande tvättförstärkare uppbyggd av en kombination av tensider.
Tork H12 Advanced rulle 2 lager Handduk
Tork H12 Advanced rulle 2 lager Handduk
Välbesökta toalettutrymmen behöver effektiva, högkvalitativa handdukar för att imponera på gästerna. Dessa pappershanddukar är slitstarka och har en tilltalande mönsterpräglad design. När de används med en kompatibel elektronisk dispenser för pappershanddukar, som matar ut en handduk i taget, förbättrar de hygienen och minskar avfallet. Personalen kommer dessutom att uppskatta rullens höga kapacitet, då det innebär färre påfyllningar.
Tork H1 Dispenser Handduk
Tork H1 Dispenser Handduk
Kombinera effektivitet, funktionalitet och en modern design med denna högblanka dispenser för handdukar från vår Elevation-serie. Du kommer minska avfallet i toalettutrymmen genom utmatningen av en handduk i taget, vilket gör att du kan använda färre rullar till fler besökare. Hygienen förbättras också eftersom gästerna endast vidrör pappershandduken och inte dispensern. Personalen i välbesökta toalettutrymmen kommer uppskatta den höga kapaciteten eftersom det innebär färre påfyllningar. Dessutom har den ett dubbelt låssystem som skyddar refillerna.
Tork H2 Dispenser Handduk
Tork H2 Dispenser Handduk
Imponera på gästerna i toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens med det eleganta utseendet på Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk. Minska dessutom avfallet och förbättra dina miljömeriter med hjälp av utmatningen av en handduk i taget, vilket innebär minskad förbrukning och förbättrad hygien. Din personal kommer också att uppskatta färre påfyllningar – den här dispenser har en hög kapacitet som rymmer upp till 2,5 buntar, vilket innebär att fler användare kan betjänas.
Tork H3 Dispenser Handduk
Tork H3 Dispenser Handduk
Imponera på alla som går in i dina toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens med denna Tork handduksdispenser. Gästerna kommer att gilla det eleganta, högblanka höljet och Elevation-designens smidiga funktionalitet, samtidigt som personalen kommer att uppskatta tittfönstret och den enkla påfyllningsfunktionen som minskar risken för att handdukarna ska ta slut. Att torka händerna är också effektivt och ekonomiskt eftersom utmatning av en pappershandduk i taget uppmuntrar till minskad förbrukning och minimerar avfallet.
Tork H3 Dispenser Singlefold Handduk Mini
Tork H3 Dispenser Singlefold Handduk Mini
Förse gästerna med en förstklassig upplevelse även i mindre toalettutrymmen med Tork Dispenser Singlefold Handduk Mini. Den kompakta designen lämpar sig utmärkt för opraktiskt formade utrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens. Dess moderna Elevation-design kommer dessutom att imponera på gästerna och den praktiska utmatningen av en handduk i taget förbättrar hygienen och uppmuntrar minskad förbrukning. Personalen kommer att uppskatta funktionen för enkel påfyllning och de förborrade hålen för enkel montering.
Tork T1 Dispenser Toalettpapper
Tork T1 Dispenser Toalettpapper
Välbesökta toalettutrymmen kräver dispensrar för toalettpapper som är hygieniska och enkla att sköta – vår slutna dispenser skyddar rullarna från smuts och stänk, och den höga kapaciteten gör att toalettpapper alltid finns tillgängligt, samt minskar behovet för påfyllning. Minska avfallet med den optimala rullbromsen och smarta rullhållaren för restpapper, som hindrar rullen från att rotera fritt och gör att allt papper utnyttjas. Dispenserns moderna design är en smidig lösning för varje toalettutrymme.
10 av 1568 produkter