Fyllnads- och skyddsmaterial

Papperslaminerad bubbelfolie
Papperslaminerad bubbelfolie
Papperslaminerad bubbelfolie. Skyddar och anpassar sig enkelt efter formen på olika produkter. Används bl a inom flyttföretag då man kan skriva direkt på rullen. Bubblorna har en diameter på 10 mm och en höjd på 4,2 mm
Film till New Air IB Express
Film till New Air IB Express
Film som blåses upp till bubbelfolie på arbetsplatsen. Fungerar som stötdämpande, fyllnads- och fixerande material. Ökar produktiviteten och frigör värdefull lagringsyta.
PadPak CC
PadPak CC
<p>PadPak CC används direkt vid packplatsen. Liten, tyst och enkel att använda.<br /> Se film <a href="https://www.youtube.com/watch?v=vvCyTiZzr5M" target="_blank">här</a> (extern länk).</p>
Silkespapper MG vitt rent, rulle
Silkespapper MG vitt rent, rulle
För skydd och utfyllnad vid packning av exempelvis glas och porslin.
VCI-rostskyddspapper ark
VCI-rostskyddspapper ark
VCI-papper för skydd av korrosionskänsliga metaller. Kan användas för inslagning, mellanlägg och mellanlägg i förpackningar. VCI-papper finns i ett flertal gramtjocklekar och både som slätt, kreppat och PE-belagt papper. VCI-papper kvalitet U (universal) är lämplig att använda med stål, gjutjärn (vid kontakt) koppar, brons, aluminium och zink. För lämpliga förpackningslösningar med optimalt rostskydd kontakta din säljare eller kundservice.
FillPak FP100
FillPak FP 100 är ett snabbt, flexibelt och effektivt system för utfyllnad direkt vid packborden. Du maximerar effektiviteten och minimerar materialkostnader.
Fill Air Rocket- Extreme Film
Fill Air Rocket- Extreme Film
Uppblåsbara luftkuddar. Fungerar som stötdämpande, fyllnads- och fixerande material. Extra stark film med en solid svets- luften i kuddarna håller länge och kan återanvändas. Rullen är perforerad så antalet önskade kuddar enkelt kan rivas loss. 1 rulle Rocket film motsvarar en volym på ca 13 rullar bubbelfolie i 1 metersbredd och 100 meter i längd.
Papper till FillPak
Papper till FillPak
Papper till FillPak. För utfyllnad och stötdämpning. Fyller tomrummen och håller produkterna på plats. Skyddar mot stötar under transporter. 2067429 är tillverkat av 100 % återvunnet papper.
VCI-påse
VCI-påse
VCI-påse för användning där rostskydd behövs. Komplettera gärna med andra VCI-produkter för ytterligare skydd vid högre krav. För lämpliga förpackningslösningar med optimalt rostskydd kontakta din säljare eller kundservice.
Förpackningschips AltaCell
Förpackningschips AltaCell
Stjärnformade packchips av återvunnen polystyren. Klassiskt och enkelt fyllnadsmaterial. Ett resurssnålt, superlätt material som består till 99,6% av luft.
10 av 42 produkter