Manusi

Descoperiti gama larga de Manusi oferita de Papyrus. Puteti gasi diverse articole in categoria Echipamente de Protectie.

Manusa Worksafe P30-106
Manusa Worksafe P30-106
O mănușă multifuncțională din nailon tricotat și cu un strat de nitril care se potrivește bine pentru majoritatea sarcinilor. Este potrivit pentru multe ocupații și locuri de muncă diferite, deoarece mănușa este foarte ușor de utilizat. Suprafața de aerisire oferă confort pentru o utilizare mai îndelungată. Potrivit pentru: Asamblare, construcții, transporturi, industria auto și lucrări de ambalare.
Manusa tricotata alba cu puncte de prindere
Manusa tricotata alba cu puncte de prindere
O mănușă tricotată subțire și ușoară din bumbac / spandex, cu o potrivire foarte bună. Protejează împotriva prafului și murdăriei. Potrivit pentru lucrări mai ușoare, inspecție, ambalare și cules.
Manusa WS P30-120W
Manusa WS P30-120W
Mănușă de iarnă cu vârful degetelor cât mai mare posibil. Căptușeală plăcută și confortabilă din acril periat, cu transport eficient de umiditate. Mănușa este complet fără sudură, nimic în mănuși nu irită. Potrivit pentru: Asamblare, atelier, atelier de anvelope, enteprenad, lucrări de construcții și transport.
Manusa protectie tricotata
Manusa protectie tricotata
Mănușile tricotate sunt concepute pentru o potrivire strânsă datorită naturii materialelor elastice care se micșorează în condiții relaxate. Mănușa este confecționată din acril și spandex. Oferă o bună protecție împotriva frigului. Potrivit pentru munca în medii reci, industria alimentară, preluare și lucrări de asamblare.
Manusi sudura WS Weld 12
Manusi sudura WS Weld 12
Mănușă de sudură TIG / MIG din piele de capră moale. Gulerul este rigid pentru a se potrivi cu ușurință peste mâneca puloverului sau a jachetei. Potrivit pentru: sudare TIG și MIG, asamblare, atelier și alte meserii.
Manusi nitril nepudrate GOGRIP, diverse culori si marimi
Manusi nitril nepudrate GOGRIP, diverse culori si marimi
Manusi din nitril nepudrate, GOGRIP. Manusile sunt disponibile in 4 culori si diverse marimi.