2023-04-26

Omforming av avfallspapir til designpapir i 10 farger

Et økologisk papir med historie: Gmund Used er laget av 100% brukt papir. DIP (deinked pulp) som brukes i produksjonen forvandler kassert papir til designpapir av høy kvalitet. Gmunds nyeste idé er papir som både er 100 % resirkulert og uovertruffen når det gjelder styrke og estetikk. Gmund Used er tilgjengelig i 10 farger, alle med en særegen fargekvalitet og matt finish - den perfekte partneren for autentisk kommunikasjon.

Estetisk bærekraft er umamien til denne papirkvalitet

Resirkulert papir har mange fordeler. Det er til fordel for miljøet og sparer verdifulle ressurser. Gmund er forpliktet til bærekraft, og derfor er Gmund Used laget av 100 % resirkulert papir:

  • 80 % kommer fra høykvalitets FSC®-sertifisert resirkulert masse
  • 20 % består av emballasjeavfall, som samles på papirfabrikken og sorteres etter type som skal brukes i papirproduksjonen

Denne metoden fjerner en stor del av utslippene og biproduktene som kommer fra konvensjonelle gjenvinningsmetoder, og krever færre kjemikalier, 

mindre vann, mindre energi og mindre transport. All elektrisitet er 100 % vannkraft. All uunngåelig karbondioksid kompenseres for vindkraftprosjekter i Sør-Amerika.

Sammenlignet med produksjon av papir fra nye fibre, er fordelene betydelige:

40%
mindre vann
50%
mindre energi
60%
mindre CO²

Gmund Used er Cradle to Cradle Certified® farget resirkulert papir og har oppnådd Gold eller Silver i alle fem kategoriene på resultatkortet og høyeste rangering for produktsirkularitet, ren luft og klimabeskyttelse og sosial rettferdighet.

Se utvalget og kjøp her:

Vil du se og føle Gmund Used?

Der er velkommen til å kontakte oss for prøver:

* info.no@papyrus.com

) 22 90 45 00

Allsidig og sterk

Gmund Used er et resirkulert papir med eksepsjonelt høy styrke, noe som gjør det ideelt for blant annet emballasje, vesker, etiketter, brosjyrer, brosjyrer, invitasjoner, omslag, gratulasjonskort. Kvaliteten passer for alle utskriftsmetodene nedenfor:

  • Offsettrykk
  • Boktrykk
  • Serigrafi
  • Blind preging
  • Varmfoliepreging
  • Stansing

De innovative fargene i Gmund Used-serien tilbyr en rekke moderne og friske alternativer for bærekraftige trykksaker. De er helt unike og veldig attraktive. Gmund Used oppfyller alle krav til fremtidens papir.