Schuurmachines en waterstofzuigers

Polyscrub schrobborstel 225 mm (per 2 stuks) t.b.v. 244NX
Polyscrub schrobborstel 225 mm (per 2 stuks) t.b.v. 244NX
De Polyscrub schrobborstel onder de schrobzuigmachine is geschikt voor het schrobben van harde vloeren. Eventuele oneffenheden, zoals voegen of structuur vormen geen hinder. De polyscrob borstel heeft een lange levensduur. De borstel zijn geschikt voor de NX244 machine.
Numatic Polyscrub schrobborstel 450 mm
De polyscrub schrobborstel van Numatic is geschikt voor het schrobben van harde vloeren. Deze is in combinatie met de (schrob- zuig en eenschijfs-) machines van Numatic welke een werkbreedte van 450mm hebben. Eventuele onefenheden van de vloer, zoals voegen ed. vormen geen probleem. De sterke vezels van deze borstel zorgen voor een lange levensduur.
Numatic schrob zuig machine
Numatic schrob zuig machine
Numatic levert professionele schoonmaakresultaten in zelfs de meest veeleisende omgevingen, met innovatieve, betrouwbare en effectieve oplossingen voor onder andere vloeren. De schrobmachines zijn beschikbaar in een grote variëteit aan afmetingen en eisen om u de perfecte oplossing te bieden die past bij uw behoeften. Numatic staat bekend om hun hoge kwaliteit producten, hun hoge niveau van service, hun focus op duurzaamheid en hun innovaties.
Numatic Accu S/Z TGB3045 56amp 12V
Numatic Accu S/Z TGB3045 56amp 12V
numatic batterij voor de TGB3045, 56 amp en 12V
Numatic Transport trolley 244NX
Numatic Transport trolley 244NX
Deze speciaal voor de Numatic 244NX transport ontworpen Trolley zorgt ervoor dat u gemakkelijk en veilig uw machine kunt verplaatsen. Dit maakt de machine nog veel breder inzetbaar is en maakt dat u zonder enige moeite de machine verplaatst of meeneemt naar een andere ruimte of locatie.
Pad houder
Pad houder
padhouder voor vloerpads voor diverse Numatic eenschijfs- en schrobzuigmachines.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.