Onze huismerken staan voor kwaliteit

Papyrus ontwikkelde in de loop der jaren een consistent productaanbod onder eigen merknamen. We zijn trots op de kwaliteit van onze eigen papiermerken en bieden u deze dan ook preferentiëel aan.

Papyrus is verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van het product en de ontwikkeling van het merk. Zo heeft u de garantie dat elk van deze merken het beste is dat de markt te bieden heeft in zijn categorie en kunt u erop vertrouwen dat u ieder project met de hoogste kwaliteit kunt afwerken.

Wij beschikken bij onze merken ook over een hoger aantal specificaties op voorraad waardoor wij u een snellere service kunnen bieden.

Een overzichtelijke voorstelling van de merken van Papyrus

 

 

Multi™ is ons eerste keus assortiment kwaliteitspapier waarbinnen u voor 9 op de 10 opdrachten het juiste papier en de goede enveloppe zal vinden. Multi™ maakt het makkelijk om papier te kiezen voor alle standaard druktoepassingen.

Plano® is ons merk van ongestreken papier, beschikbaar in klein- en grootformaat en enveloppen. Het brede assortiment dekt een groot aantal toepassingen.

Opti® is het volledige assortiment kantoorpapier wat het makkelijk maakt het juiste papier te kiezen voor diverse technologieën en toepassingen.

Sky® is ons assortiment kantoorpapier en verkoopconcept dat gericht is op wederverkopers.

Luxo® biedt een volledig geharmoniseerd assortiment gestreken papier voor kwalitatieve beeldreproductie.

TripleStar® is een breed assortiment gestreken papier dat kwalitatieve beeldreproductie en een optimale leesbaarheid biedt.

Rainbow® is ons merk gekleurd kleinformaat papier voor kopieermachines en kantoorprinters. Rainbow® is ook beschikbaar in grootformaat en enveloppen.

Balance™ een nieuwe generatie premium hoogwitte, gestreken en ongestreken gerecycleerde kwaliteiten.

Recy® gestreken en ongestreken kwaliteiten gemaakt van gerecycleerde vezels.

Focus™ biedt een assortiment grafische specialiteiten, zoals gespecialiseerde romandruk die een maximale leesbaarheid combineert met aangename tactiele kwaliteiten.

Specials® is de overkoepelende merknaam van Papyrus voor een zorgvuldig geselecteerd assortiment klassieke en innovatieve fijnpapieren van de leidende fabrikanten van papiersoorten voor tekst & omslag en huisstijlen.

DigiGold® zijn papiersoorten die speciaal ontwikkeld werden om te voldoen aan de technische eisen van digitaal printen.

Als klant heeft u steeds de keuze om te kiezen voor kwaliteit, beschikbaarheid, assortiment, ... en zelfs prijs. Naast onze huismerken voeren we ook een uitgebreid gamma van andere representatieve merken. Blader door ons assortiment en ontdek wat wij u te bieden hebben.