Magazijnen Lembeek

Onze magazijnen te Lembeek hebben een opslagcapaciteit van 18.000 palletten en zijn voorzien van een automatisch computergestuurd picking systeem. 

Op afspraak kunnen de goederen in onze magazijnen rechtstreeks afgehaald worden, van 9u tot 18u. Goederen kunnen uitsluitend afgehaald worden mits voorafgaandelijke bestelling en bevestiging, dit geldt ook in geval van bestellingen via de webshop.

U neemt op de ring R0 in de richting van Bergen/Parijs de afrit 21. Deze afrit brengt u in de richting van de A8 naar Doornik/Rijsel. Op deze verbindingsweg neemt u na het vierde kruispunt de afslag Lembeek in de richting van Edingen (Enghien). Aan het Shell tankstation, slaat u de Noorderstraat in en volgt u die weg tot het einde.

Onze magazijnen te Lembeek

Dagelijks zijn er 20 vrachtwagens die onze klanten in België en het Groothertogdom Luxemburg toeleveren. De bestelde goederen worden franco de eerstvolgende werkdag na bestelling geleverd, tenzij anders bevestigd.

In Brussel Centrum en in de regio Antwerpen zijn er twee leveringsronden per dag. Bestellingen geplaatst voor 11.30 die bestemd zijn voor deze regio worden nog dezelfde dag geleverd.