Levendige kleuren sinds 1989

Terwijl we de 35e verjaardag van Color Copy vieren, denken we terug aan een reis die begon in 1989, die samenviel met de komst van de eerste kleurenlaserprinters in Europa. Color Copy, geproduceerd in het hart van Oostenrijk, was een pionier en ontwikkeld in samenwerking met industriële reuzen zoals Canon, Xerox en nog veel meer.

Door de jaren heen zijn de kwaliteit en witheid van het papier consistent gebleven. Tegelijkertijd is het assortiment geëvolueerd, rekening houdend met de nieuwste printtechnologieën, en met aanpassingen zoals de integratie van ColorLok® zorgen we ervoor dat Color Copy het ultieme digitale kleurenprintpapier blijft voor alle laser- en inkjetsystemen.

Een uitzonderlijk milieuprofiel met FSC®-certificering, EU Ecolabel en Cradle to Cradle Certified® Bronze om het perfecte plaatje compleet te maken.

Vandaag vieren we niet alleen een product, maar een erfenis van:

Color Copy's erfenis!

  • Topkwaliteit: Hoogst mogelijke kwaliteit voor digitale kleurenafdrukken – Laser EN Inkjet.
  • Betrouwbaarheid: Betrouwbare resultaten van de eerste tot de laatste afdruk.
  • Groot assorti: Veelzijdige functie. Het perfecte papier tot 400 g/m².
  • Duurzaamheid: Duurzame keuze, FSC® gecertificeerd en Cradle to Cradle Certified® op Brons niveau. Goed voor jou en de planeet.
  • 100% tevredenheid: Bewezen resultaten. Geen papierstoringen. Gewoon risicovrije resultaten van hoge kwaliteit waarop je kan vertrouwen.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.