Sign en Screen Media

Sign & Screen Media: Ontdek het uitgebreide Papyrus Sign & Screen Media-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Viscom.

3M™ Diamond Grade™
3M™ Diamond Grade™
Conspicuity Markings Series met zeer reflecterende, microprismatische markeringen ontworpen voor een eenvoudige applicatie op vrachtwagens, aanhangwagens en grote voertuigen om de zichtbaarheid en detectieafstand te verbeteren.
3M™ Scotchlite™
3M™ Scotchlite™
Folie voor retroreflecterende markeringen met een permanente lijmlaag. Voor vlakke of gegolfde oppervlakken, met en zonder klinknagels. Zowel voor zeefdruk als digitale druk. De folies zijn ontworpen volgens het ECE 104 Reglement.
Avery 4500 Translucent Film
Avery 4500 Translucent Film
Speciaal ontwikkeld voor backlit toepassingen.
Avery 500 Event Film
Avery 500 Event Film
Opaak monomere films met korte tot middelange duurzaamheid geschikt voor binnen- en buitenapplicaties.
Avery 5500 Translucent Film
Avery 5500 Translucent Film
Speciaal ontwikkeld voor backlit toepassingen. Gegoten film voor een lange duurzaamheid.
Avery 5600 LD Translucent Film
Avery 5600 LD Translucent Film
Een translucide zelfklevende film voor LED-lichtbakken die "hotspots" elimineert zonder de kosten en complexiteit van een extra diffuusfilm.
Avery 700 Premium Film
Avery 700 Premium Film
Opaak polymere films met middellange duurzaamheid geschikt voor binnen- en buitenapplicaties.
Avery 700 Premium Film™  EA
Avery 700 Premium Film™ EA
A long-standing favourite for applications with coloured films, the 700 Premium Film range has improved further. It now offers easier converting thanks to enhanced cutting-and-weeding and layflat properties. These popular medium-life polymeric sign-cutting materials are one of the very best options available when performance really counts. They are a great choice for vehicle graphics - even over curves and slight corrugations - and also for signage, window graphics and durable outdoor advertising.
Avery 777 Cast Film
Avery 777 Cast Film
De voordelen van een gegoten (cast) film voor applicaties met middellange duurzaamheid.
Avery 800 Premium Cast Film
Avery 800 Premium Cast Film
Premium gegoten (cast) film voor lange termijn in- en outdoor snijtoepasingen.
Avery 900 Super Cast Film
Avery 900 Super Cast Film
Ultra-conforme Supercast-films voor duurzame sign-cut binnen- en buitenapplicaties.
Avery Conform Chrome
Avery Conform Chrome
Dankzij het krachtige spiegeleffect, verfraait geeft deze film ongekende mogelijkheden bij het ontwerp van een full wrap voor voertuigen en word de standaard overstegen. Easy Apply ™ RS lijmtechnologie.
Avery CT Tape
Avery CT Tape
Avery Dennison® Conspicuity Tapes voldoen aan de strenge eisen van de ECE 104, Class C regelgeving. Ontworpen voor gebruik op vrachtwagens en aanhangwagens met harde- en flexibele oppervlakken, bieden ze superieure reflectiviteit en verbeterde nachtelijke veiligheid. Ze zijn gemaakt van een hoogwaardig, duurzaam, microprismatisch retroreflectiemateriaal met een drukgevoelige lijmlaag. De single-layer constructie vereist geen randafdichting.
Avery Interior Reflective Solar Films
Avery Interior Reflective Solar Films
R Silver folies van Avery bieden een maximale energie-efficiëntie Door het teveel van zonnestraling tegen te houden verminderen deze films de normale warmteopbouw die door de beglazing wordt opgewekt.
Avery PPF Paint Protection Film
Avery PPF Paint Protection Film
Avery Dennison Supreme Paint Protection Film (SPF) is een zeer elastische transparante thermoplastische polyurethaanfilm die ontworpen is om de auto beschermen tegen steenslag en vervuiling, inclusief kleine contactongevallen.
Avery Sign Film Specialties
Avery Sign Film Specialties
Gamma niet-standaard snijfolies met specifieke effecten.
Avery Supreme Wrapping Film
Avery Supreme Wrapping Film
Gegoten (CAst) PVC Film voor full wraps. Superieure prestaties, snelle en eenvoudige applicatie en verwijderbaarheid. Deze dual-layer film combineert kleur, textuur en transparante beschermende lagen, waardoor een gladde, duurzame verfvervanger ontstaat.
Avery V-4000 Retro-Reflective Film
Avery V-4000 Retro-Reflective Film
Avery Dennison® V-4000 retro-reflecterende films vergroten de veiligheid van voertuigen en/of benadrukken logo’s en commerciële boodschappen, op elk moment van de dag of nacht. Ontworpen voor langdurige fleet branding, noodvoertuigen en vrachtwagentoepassingen, bieden deze films uitstekende conversie- en printprestaties met eindeloze ontwerpmogelijkheden, beschikbaar met permanente of EARS lijm.
Avery V-4000E Retro-Reflective Film
Avery V-4000E Retro-Reflective Film
Avery Dennison® V-4000E retro-reflecterende films ontworpen voor toepassingen op vrachtwagens en trailers in Europa. Voldoet aan de regelgeving ECE-104 Klasse E.
Avery Visiflex V8000 series
Avery Visiflex V8000 series
Digitaal beprintbare reflecterende film met uitstekende zichtbaarheid zowel overdag als bij nacht. Geschikt voor veiligheids- en nooddienst voortuigen. Klasse 3 Honinggraad.
Avery Window Film
Avery Window Film
Films die geschikt zijn voor decoratieve en functionele graphics op glazen ramen en vensters.
Hexis BODYFENCE Paint Protection Film
Hexis BODYFENCE Paint Protection Film
"Het BODYFENCE gamma, ontwikkeld door Hexis, is een lakbeschermingsfilm verkrijgbaar in glanzende, matte en satijnen afwerking. Deze ultratransparante polyurethaanfilm vergemakkelijkt het schoonmaken door te voorkomen dat vuil zich aan de lak hecht, waardoor het uiterlijk van uw auto behouden blijft. In geval van krassen zal de beschermende BODYFENCE-film zichzelf herstellen onder invloed van zonnewarmte of warm water. Er zijn tal van factoren die de lak kunnen beschadigen, niet in het minst steengruis op de weg. Weersta de impact van deze dagelijkse weggevaren met BODYFENCE. De BODYFENCE-beschermende film bevat een antikleefcomponent, waardoor stof en vuil veel minder aan de carrosserie van de auto blijven plakken. Reinigen zal minder vaak nodig zijn en aanzienlijk eenvoudiger. De BODYFENCE-beschermingsfilm is een uiterst transparante film ontwikkeld om het voertuig te beschermen zonder de uitstraling ervan te wijzigen."
Hexis CRISTAL C4000
Hexis CRISTAL C4000
Glasdecoratie film. Deze PVC film is makkelijk te snijden en te weeden. Hij werd speciaal ontworpen voor decoratieve markeringen op ramen van winkels, bars of restaurants. De polyester liner geeft Cristal grote transparantie en voorkomt visuele vervorming van voorwerpen die achter een raam of een glazen ruit zijn geplaatst.
Hexis ECOTAC E3000
Hexis ECOTAC E3000
Monomeer PVC Film. Deze 80 micron zelfklevende PVC film is uiterst makkelijk te snijden en te weeden, zelfs voor zeer kleine letters. Het is bedoeld voor binnen- en buiten toepassingen, op vlakke en gladde oppervlakken zoals panelen, ramen en stands.
24 out of 58 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.