Beschermende enveloppen

Beschermenveloppes

Categorieën (0)
Easy-Safe schuimenveloppen
Easy-Safe schuimenveloppen
Beschermende enveloppen met zachte binnenlaag van polyethyleenschuim, de buitenzijde van gemarbreerde kraft en voorzien van striplock.sluiting
Golfkartonnen verzendenvelop Suprawell 2
Golfkartonnen verzendenvelop Suprawell 2
Verzendenveloppen gemaakt van bruin golfkarton met rillijnen vanuit alle vier de hoeken. Sterke kraftliner kwaliteit met een vulhoogte tot 60 mm. Gemakkelijk te sluiten met een stripsluiting en de klep is voorzien van een geperforeerde tearstrip voor een snelle opening. Deze verzendenvelop is uitvouwbaar tot doosvorm waardoor ze ook geschikt is voor boeken, kleine machineonderdelen, enz.
Kartonnen verzendenveloppen
Kartonnen verzendenveloppen
Verzendenvelop vervaardigd uit wit/grijs duplex karton met een zelfklevende stripsluiting en rode tearstrip, in verschillende formaten. Door de stijfheid van het karton is het te verpakken product uitstekend beschermd tegen vouwen en knikken tijdens het posttransport.
Luchtkussen enveloppen AirPro
Luchtkussen enveloppen AirPro
Luchtkussenenveloppen voorzien van een hoogwaardige luchtkussen folie aan de binnenkant en een sterke papieren buitenkant. Voorzien van zelfklevende stripsluiting. Zeer sterk, vochtwerend, maakt de inhoud schokbestendig voor bijvoorbeeld het verzenden van onderdelen, elektronica, sieraden, kleding en nog veel meer. Verkrijgbaar in verschillende formaten en in de kleuren bruin en wit.
Securitex enveloppen
Securitex enveloppen
Securitex zijn hoogwitte ondoorzichtige, waterafstotende en onscheurbare enveloppen. Bijzonder geschikt voor het verzenden van vertrouwelijke documenten en andere waardevolle zaken. Zeer goed te bedrukken. Voorzien van een zelfklevende stripsluiting.
Tyvek enveloppen
Tyvek enveloppen
Tyvek enveloppen zijn vervaardigd uit polyethyleen en extreem licht van gewicht en daardoor portobesparend. Bestand tegen doorboren, scheuren, vocht, oliën, vetten, chemicaliën en 100 % recyclebaar. Voorzien van een zelfklevende stripsluiting.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.