Polijst producten

Categorieën (0)
Green Care Longlife polish Vloeremulsie
Green Care Longlife polish Vloeremulsie
■ LONGLIFE polish is een universele vloeremulsie met uitzonderlijke milieueigenschappen en draagt zorg voor de gezondheid van mensen en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. 
■ Deze gebruiksvriendelijke vloeremulsie verbetert de arbeidsveiligheid en laat elke vloer er, in welke staat ook, goed uitzien. Makkelijk aan te brengen, uitstekende coatingresultaten met slechts twee verschillende lagen. 
■ Zijn laag verpulveringrisico, goede polijsteigenschappen en de mogelijkheid om de coating makkelijk te herstellen maken van LONGLIFE polish een betrouwbare en duurzame vloeremulsie. DIN 18032-2-certificaat voor hoge slipweerstand en een verhoogde veiligheid. 
■ Dit product is ideaal in combinatie met LINAX stripper, dat in een handomdraai zelfs meerdere polymeerlagen LONGLIFE polish verwijdert. 
■ LONGLIFE polish maakt geen gebruik van gevaarlijke ingrediënten zoals metazouten, TBEP, gefluoreerde egalisatoren, oppervlakteactieve stoffen met silicone en parfums en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties. 
Toepassingsgebied 
■ LONGLIFE polish is geschikt voor universeel gebruik op alle beschermbare vloeren, in het bijzonder flexibele vloeren in PVC, linoleum, natuurrubber en andere speciale synthetische materialen. Ook geschikt voor harde vloeren, bv. natuursteen en verzegelde houten vloeren. 
■ Niet geschikt voor gepolijste stenen vloeren, tegels of onverzegeld hout.
TASKI Jontec Restore vloerreinigings- en onderhoudsmiddel
TASKI Jontec Restore vloerreinigings- en onderhoudsmiddel
Taski Jontec Restore is een hoogglans onderhoudsmiddel en reiniger voor zowel beschermde als onbeschermde vloeren. Taski Jontec Restore herstelt kleine beschadigingen in de polymeerbeschermlaag zoals hak- en schopstrepen. Kan gebruikt worden bij zowel low- en highspeed éénschijfsmachines.
TASKI Jontec TimeSaver hoogglanzende en slijtvaste vloerpolymeer
TASKI Jontec TimeSaver hoogglanzende en slijtvaste vloerpolymeer
TASKI Jontec TimeSaver is een hoogglanzende zeer sterke vloeremulsie voor de meeste type waterbestendige harde vloeren. Door zijn minimale geur is het product ideaal toe te passen in bijvoorbeeld openbare ruimtes, wachtkamers en 24-uurs faciliteiten.
Vloerreiniger Finish Jontec Luna
Vloerreiniger Finish Jontec Luna
Zijdeglans vloeremulsie voor bijna alle typen vlakke, harde waterbestendige vloeren. De formulering geeft een perfecte hechting op bijna alle vloersoorten. Zowel geschikt voor toepassing met de traditionele methode, als met TASKI ProSpeed. TASKI ProSpeed is een ergonomische wasverdeler waarmee u een superieure laagdikte van de polymeeremulsie verkrijgt en die bovendien eenvoudig in gebruik is. De productiviteit wordt verbeterd, terwijl het gebruik van chemicaliën en verpakkingsmateriaal wordt verminderd. Door TASKI ProSpeed kan verbruik van het product worden gecontroleerd en wordt de vloer van een kwalitatief hoogstaande egale afwerking voorzien.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.