Sanitair reiniger

Categorieën (0)
Azijn detergent
Azijn detergent
Detergent op basis van azijn
Cif sanitairreiniger
Cif sanitairreiniger
Cif Sanitairreiniger 2 in 1 verwijdert kalkaanslag, vuil en zeepresten. Het product biedt een uitstekend resultaat en laat een frisse en blijvende geur na. Reinigt en ontkalkt tegelijkertijd. Veilig in gebruik op chrome en roestvrijstaal.
Diversey Taski Sani 100 QS
Diversey Taski Sani 100 QS
De Taski Sani 100 QS is een dagelijkse sanitairreiniger voor alle waterbestendige harde oppervlakken, voorkomt kalkopbouw. Sani 100 QS wordt automatisch en precies verdund door de QuattroSelect unit, om totale controle en veiligheid te garanderen. Effectieve ontvetter en dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde oppervlakken, voorkomt kalk/kalkzeep opbouw en de QuattroSelect unit verdund met lage en hoge snelheid en is daarom geschikt voor alle reinigingsmethoden, inclusief schrobzuigmachines, eenschijfsmachines en emmerreiniging
Glorix ontstopper
Glorix ontstopper
Glorix Ontstopper Gel Professional voor gebruik in keukens en badkamers. De gel formulering verzekert een snelle verwijdering van verstoppingen in gootstenen, leidingen en afvoeren in keukens, badkamers en sanitaire ruimtes. Veilig voor alle buizen en leidingen. Dringt door in stilstaand water en verwijdert onaangename geuren. Dankzij de uiterst actieve en krachtige inwerking van dit product, volstaan 15 minuten om verstoppingen op te heffen en gootstenen en afvoeren volledig vrij te maken.
Glorix Pro Formula Voegenreiniger
Glorix Pro Formula Voegenreiniger
Voegenreiniger voor het verwijderen en bleken van vuil en kalkaanslag op voegen tussen(sanitair)tegels. Uitstekende hechting op verticale oppervlakken. Niet geschikt voor gebruik op hout, emaille, verguld metaal, aluminium, gekleurde voegen, vinyl, linoleum en rubber. Snelwerkende stroperige formule Kleeft op verticale oppervlakken Effectieve voegreiniger Voor alle waterbestendige oppervlakken Sprankelende resultaten
Glorix toiletblokjes
Glorix toiletblokjes
Glorix toiletblokken houden uw sanitair fris en schoon. Door de krachtige werking reinigt en beschermt het uw toilet tegen kalkaanslag en vieze geurtjes.
Green Care grease power keuken ontvetter
Green Care grease power keuken ontvetter
■ GREASE power ontvet gemakkelijk alkalinebestendige oppervlakken zonder sporen na te laten. 
■ GREASE power is geschikt voor verschillende oppervlakken en materialen, dus slechts één product te gebruiken. 
■ GREASE power is veilig, gebruiksvriendelijk en kan zowel manueel als machinaal gebruikt worden (spray of inschuimapparaat). 
■ GREASE power verwijdert hardnekkige verkorstingen, vooral in oven en grill. 
■ GREASE power is beschikbaar in een hervulbare spray. 
■ Hoofdzakelijk samengesteld uit hernieuwbare bronnen en bijzonder geschikt voor de voedselverwerkende omgeving. GREASE power neemt zijn verantwoordelijkheid voor de toekomstige generaties. 
Toepassingsgebied 
■ GREASE power is geschikt voor de voedingsomgeving zoals voor keukenwerkbladen, snijmachines, koelkasten, gootstenen, keukenapparatuur, afzuigkappen, ovens, microgolfovens, convectie-ovens, alkalibestendige vloeren, etc. 
■ Eveneens geschikt voor (de meeste) convectie- en stoomovens met geïntegreerd schoonmaaksysteem. 
■ Niet geschikt voor aluminium, glazuur en niet alkalibestendige oppervlakken.
Green Care grease Topswitch keukenontvetter
Green Care grease Topswitch keukenontvetter
■ GREASE topSwitch kan alle soorten hardnekkig vuil oplossen, is universeel te gebruiken en laat geen resten achter voor uniforme resultaten. 
■ De sterk geconcentreerde circulaire formule maakt een kostenefficiënt gebruik mogelijk. 
■ GREASE topSwitch maakt deel uit van het Switch systeem, dat doseren en bijvullen combineert. 
■ GREASE topSwitch wordt geleverd in een zeer duurzame fles met Switch-doseerdop, gemaakt van 100% Post Consumer Recyclate voor een nauwkeurige en veilige dosering waarbij rechtstreeks productcontact wordt vermeden. 
■ Dankzij de 1L monomateriaal Cradle to Cradle® Gold pouch kan de fles telkens opnieuw worden gevuld. 
Toepassingsgebied 
■ GREASE topSwitch is geschikt voor alle waterdichte vloeren, meubilair in ruimtes waar levensmiddelen worden verwerkt en kan worden gebruikt met reinigings- en hogedrukapparatuur. 
■ Geschikt voor keuken, sanitair en interieur. 
■ Het is niet geschikt voor niet-verzegeld hout.
Green Care Inoxol Protect RVS onderhoudsreiniger
Green Care Inoxol Protect RVS onderhoudsreiniger
■ INOXOL protect geeft de geborstelde inox weer glans, verwijdert vervuilingen typisch aan inox zoals watervlekken, vingertasten, stofdeeltjes, enz; 
■ INOXOL protect bezorgt optimale resultaten, de hydrofobe film stoot waterspatten af. 
■ Slechts een zeer kleine hoeveelheid product is nodig om grote panelen te laten schitteren, dus is INOXOL protect kostenbesparend. 
Toepassingsgebied 
■ Geschikt voor geborsteld roestvrij staal in de keuken, maar eveneens efficiënt voor liften, trappen, enz. 
■ Niet gebruiken op spiegels. 
■ Niet rechtstreeks verstuiven op het oppervlak. 
■ Niet gebruiken op wastafels in de keuken. 
■ Niet gebruiken op plaatsen met rechtstreeks voedselcontact.
Green Care Professional WC Mint
Green Care Professional WC Mint
WC mint is een zure WC-reiniger , die het natuurlijke zuur efficiënt benut, is volledig veilig om mee te werken en verwijdert effectief alle gewone vervuilingen van urinoirs en wc potten. De speciale fles met gebogen nek garandeert een snelle, directe, gemakkelijke en veilige toepassing. WC mint verwijdert onaangename geuren en laat een langdurige geur van frisse munt na. De fles bestaat uit 80 % gerecycleerd PET. Voornamelijk samengesteld uit hernieuwbare grondstoffen, neemt WC mint de verantwoordelijkheid op tegenover de toekomstige generaties.
Green Care Sanet Extreme krachtige sanitair reiniger en ontkalker
Green Care Sanet Extreme krachtige sanitair reiniger en ontkalker
■ Met de innovatieve combinatie van actieve ingrediënten behaalt SANET extreme de beste resultaten bij het oplossen van kalkaanslag en verwijdert het bovendien (kalk)aanslag in de kortst mogelijke jd. 
■ Ook typische sanitaire vervuilingen zoals kalk, kalkzeepresten, urinesteen, cosmeticaresten of roest kunnen eenvoudig worden verwijderd. 
■ Door het effectief en residuvrij verwijderen van minerale en organische vervuiling wordt een natuurlijk, makkelijk schoon te maken effect bereikt. Dit betekent dat water consequent van sanitaire objecten, armaturen en oppervlakken kan afrollen. 
■ Laat sanitaire oppervlakken glanzend achter zonder nabewerking. 
■ Dankzij de materiaalvriendelijke formulering draagt SANET extreme bij aan het waardebehoud na de reiniging van typische sanitairinrichtingen zoals chroomarmaturen, keramische tegels en porseleinen voorwerpen. 
■ SANET extreme biedt alle voordelen van een effectieve, economische en tijdbesparende sanitairreiniger. 
■ De aangename geur zorgt voor een frisse beleving in de sanitaire ruimte. 
Toepassingsgebied 
■ Geschikt voor alle zuurbestendige materialen in de badkamer- en sanitairruimte, zoals tegels, RVS, verchroomd beslag, porselein, glas, steengoed, PVC, rubber. 
■ Niet geschikt voor zuurgevoelige oppervlakken zoals kalkhoudende natuursteen (bijv. marmer), email, polyamide enz. 
■ Test de materiaalcompatibiliteit, vooral met kunststoffen, vóór gebruik op een onopvallende plaats. Naspoelen met schoon water, vooral bij gebruik in geconcentreerde vorm.
Green Care Sanet Inoswitch geconcentreerde sanitairreiniger
Green Care Sanet Inoswitch geconcentreerde sanitairreiniger
■ SANET inoSwitch verwijdert effectief kalkaanslag, kalkzeep, vuil en watervlekken en laat een aangename geur na. 
■ Het overtuigt door hoge materiaalcompatibiliteit en streep- en residuvrije reinigingsresultaten. 
■ De sterk geconcentreerde formule maakt een kostenefficiënt gebruik mogelijk. 
■ SANET inoSwitch is onderdeel van het Switch-systeem, dat doseren en bijvullen combineert. 
■ SANET inoSwitch wordt geleverd in een zeer duurzame fles met Switch-doseerdop, gemaakt van 100% Post Consumer Recyclate voor een nauwkeurige en veilige dosering terwijl rechtstreeks productcontact wordt vermeden. 
■ Dankzij het 1L monomateriaal „Cradle to Cradle Gold“ pouch kan de fles telkens opnieuw worden bijgevuld. 
Toepassingsgebied 
■ SANET inoSwitch is geschikt voor gebruik op alle zuurbestendige oppervlakken in de sanitaire ruimte. 
■ Niet gebruiken op marmer of andere zuurgevoelige materialen.
Green Care Sanet Tasanit  grondige sanitair en onderhouds reiniger
Green Care Sanet Tasanit grondige sanitair en onderhouds reiniger
■ SANET tasanit is geschikt voor het dagelijks onderhoud en grondige reiniging in sanitaire ruimtes. ■ SANET tasanit, prijsgunstig en zonder kleurstof heeft een zeer krachtige maar materiaalvriendelijke formule. Het zorgt bij reiniging voor het behoud van de materialen. ■ SANET tasanit is efficiënt en zuinig in gebruik. Snelle werking en aangenaam in gebruik. Toepassingsgebied ■ Geschikt voor alle zuurbestendige oppervlakken in het sanitair, zoals tegels, chroomwerk, RVS, porselein, stenen, rubbertegels enz. ■ Niet geschikt voor zuurgevoelige oppervlakken zoals natuursteen (bv. marmer ) , glazuur, enz.
Greencare Sanet Perfect sanitairreiniger en ontkalker
Greencare Sanet Perfect sanitairreiniger en ontkalker
■ Krachtige reiniger en ontkalker met uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Het product respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. ■ Verbetert de arbeidsveiligheid en de buitengewone kracht garandeert uitstekende prestaties met minimale kosten en moeite. ■ Voor de nieuwe combinatie van grensvlakactieve (surfactants) stoffen en zuren werd een octrooi aangevraagd en deze verlaagt productverbruik en verhoogt de productiviteit. Deze formule werd ontwikkeld om de beste schoonmaakresultaten te bereiken bij slechts een keer aanbrengen en vermindert de schoonmaaktijd en -kosten. ■ Samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties. ■ Geschikt voor alle zuurbestendige oppervlakken in sanitaire ruimtes. ■ Niet gebruiken op marmer of zuurgevoelige materialen. ■ Het geconcentreerde product niet gebruiken op plastic.
Greencare Sanet Spray gebruiksklare onderhoudsreiniger voor sanitair
Greencare Sanet Spray gebruiksklare onderhoudsreiniger voor sanitair
■ SANET spray, nieuwe formule, is een milieuvriendelijke en zeer krachtige gebruiksklare sanitairreiniger, voor de verwijdering van vervuilingen in de sanitaire ruimtes, bv. kalksteen, kalkzeep, resten van vet en cosmetica. ■ SANET spray is eenvoudig in gebruik en bespaart tijd en kosten. SANET spray beschermt het materiaal. ■ Dankzij een intensieve en verfrissende geur laat SANET spray een langblijvende geur van netheid na. ■ Hoofdzakelijk samengesteld uit hernieuwbare grondstoffen in een fles gemaakt uit 100 % recycled plastic. SANET spray neemt de verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties. ■ SANET spray kan veilig gebruikt worden in bad- en sanitaire ruimtes zoals in hotels, kantoren, publieke en private inrichtingen. ■ SANET spray is bijzonder geschikt voor dagelijks onderhoud van wastafels, bad en douche, kraantjes, tegels, keramiek, toiletten, etc. ■ Het product kan gebruikt worden op ABS (Acrylonitril-butadieen-styreen), Makrolon® / Polycarbonaat (PC) en PLEXIGLAS® / acrylglas. ■ Eveneens te gebruiken op kranen in chroom en messing. ■ Niet gebruiken op zuurgevoelige materialen zoals marmer en verchroomde plastiek onderdelen.
Greencare Sanet Zitrotan sanitairreiniger
Greencare Sanet Zitrotan sanitairreiniger
"■ Zure sanitairreiniger op basis van citroenzuur. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. ■ Verbetert de arbeidsveiligheid, krachge reiniging bij lage concentraes, verwijdert doeltreffend kalkaanslag, zeepresten, watervlekken en vuil. ■ Viskeuze formule, verbeterde sterke aanhechng en verhoogde contacjd op oppervlakken voor uitzonderlijke resultaten, laat geen strepen of sluiers achter, gecombineerd met een frisse, aangename citroengeur. ■ Samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties. ■ Geschikt voor alle zuurbestendige oppervlakken in sanitaire ruimtes. ■ Niet gebruiken op marmer of andere zuurgevoelige materialen."
Innuscience Nu-descaler M
Innuscience Nu-descaler M

• Geconcentreerde krachtige ontkalker voor hard water
• Voor oppervlakken die gevoelig zijn voor kalkaanslag, vastzittend vuil, minerale vlekken en roestaanslag
• Biologisch afbreekbaar
• Vrij van chloor, ammoniak en fosfaten
• Geen agressieve oplosmiddelen
• Laag VOC-gehalte
• Lage dampdruk
• Geen giftige dampen
• Geen syntethische geurstoffen

Katrin seatcleaner
Katrin seatcleaner
Katrin reinigingsmiddel voor een hygiënischere toiletbril. De toiletbrilreiniger biedt extra zekerheid aan bezoekers. Eén dosis toiletbrilreiniger op een stuk toiletpapier zorgt voor een meer hygiënische toiletbril. Geschikt voor de Katrin Inclusive Systeem Zeepdispenser 500 ml, die eenvoudig te gebruiken zijn en aan alle gebruikers een goede handhygiëne bieden.
Ontkalkingsmiddel
Ontkalkingsmiddel
Sani Clonet Pur-Eco is een krachtige, vloeibare ontkalker op basis van citroenzuur. Sani Clonet Pur-Eco wordt gebruikt voor de ontkalking van toiletpotten en urinoirs.
Sani Cal Pur-Eco ontkalker
Sani Cal Pur-Eco ontkalker
De Sani Cal Pur-Eco is een zure, krachtige ontkalker. Het wordt gebruikt op alle zuurbestendige oppervlakken zoals vloeren en wanden.
SURE Ontkalker
SURE Ontkalker
SURE Ontkalker is een geconcentreerde zure reiniger voor de verwijdering van kalk van keukenapparatuur en –materialen. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
SURE Sanitairreiniger
SURE Sanitairreiniger
SURE Sanitairreiniger is een geconcentreerde dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde oppervlakken in sanitaire ruimten, zoals wc’s, tegels, porselein, etc. Geschikt voor het dagelijks reinigen van alle waterbestendige harde oppervlakken Reinigt zonder residu achter te laten Bevat geen geur- of kleurstoffen. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
SURE Sanitairreiniger en ontkalker
SURE Sanitairreiniger en ontkalker
SURE Sanitairreiniger en ontkalker is een zeer effectieve, geconcentreerde reiniger voor dagelijkse en periodieke reiniging van alle waterbestendige harde oppervlakken in sanitaire ruimten. Geschikt voor alle waterhardheden inclusief hard water gebieden. De speciale formulering biedt uitstekende reinigingsresultaten en voorkomt de opbouw van kalkaanslag. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
SURE Toiletreiniger
SURE Toiletreiniger
SURE Toiletreiniger is een gebruiksklare, krachtige reiniger voor het effectief verwijderen van kalkaanslag en andere afzettingen in toiletpotten en urinoirs. De speciale formulering biedt uitstekende reinigende eigenschappen. Uitstekende hechtende eigenschappen door optimale viscositeit. Reinigt zonder residu achter te laten en bevat geen geur- of kleurstoffen.
24 out of 38 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.