Vileda hulladékkezelés

A tiszta és vonzó környezet biztosítása mindenki számára fontos. Az épületek, helyiségek kellemes megjelenése hozzájárul a vállalkozáunkról kialakított képhez, így sokszor akár versenyelőnyt is jelenthet az üzleti életben. A hulladékkezelés is fontos részét képezi az átfogó tisztítási stratégiának. A hulladékok higiénikus és kellemes megjelenésű tárolására, a szelektív hulladékgyűjtésre a Vileda Professional teljeskörú megoldást kínál.

Tekintse meg a termékeket.

Vileda Geo hulladékgyűjtő rendszer - tetők

A Vileda Geo hulladékgyűjtő és szelektív hulladékgyűjtő rendszer tartós műanyagból készül. A fémes külső réteggel bevont műanyag gyűjtő edényhez különféle színű és nyílású tető rendelhető, mely segíti a hulladék szelektív gyűjtését. A fedelek 3 változatban, fogantyús (fekete-szürke), papír (egyenes nyílás, fekete-kék), vagy palack (kör nyílás, fekete-piros/sárga/zöld) elérhetőek.

Vileda Geo hulladékgyűjtő és szelektív hulladékgyűjtő

A Vileda Geo hulladékgyűjtő rendszer hulladékgyűjtő edényből és hozzá tartozó, külön rendelhető tetőkből áll. A tartós műanyag konstrukció fémes külső réteggel van bevonva. Kompakt, keskeny kivitel, így szűk helyen is elfér. Rozsda, horpadás és ujjlenyomat mentes felület. Könnyen tisztántartható. A beépített szemeteszsák rögzítő biztosítja a szemeteszsák megfelelő illeszkedését. Csúszásmentes gumilábainak köszönhetően stabilan áll, nem csúszkál, és déi a padlót. 3 féle, színkódolt fedéllel komibálható.